Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » Mađarska novinarka, ispostavilo se, je potkačila teroristu koji je umiješan u zločine nad civilima (VIDEO)

Mađarska novinarka, ispostavilo se, je potkačila teroristu koji je umiješan u zločine nad civilima (VIDEO)

Izbeglice-novinarka-mađarskaMigrant iz Sirije, koga je saplela mađarska novinarka, član je terorističke skupine Al Nusra, koja je povezana s Al Qaidom, i počinio je zločine u Siriji, navodi Kurdska demokratska partija

“Osama Abdul Mohsen priključio se 2011. godine pobunjenicima u Siriji i počinio je zločine nad civilima, uključujući i Kurde”, piše u priopćenju te stranke.

Dodaje se da svjedočenja mnogih Kurda, kao i fotografije sa Mohsenove Facebook stranice, pružaju dokaze o njegovoj umiješanosti u aktivnosti Al Nusre.

Kurdska stranka tvrdi i da je Osama Abdul Mohsen živio u gradu Tel Abiadu u Siriji i da je pobjegao od Kurda koji su osvojili grad u srpnju, jer se bojao da će njegova zlodjela biti otkrivena.

Mohsen je dobio podršku iz čitavog svijeta poslije snimka na kojem ga mađarska kamermanka sapliće dok bježi od policije i nosi osmogodišnjeg sina. Snimak je izazvao osude diljem planete.

Kamermanka je doživjela osude u Mađarskoj i cijelom svijetu, dok je azilanta i njegovog sina zapljusnuo val dirljive potpore.

Nogometna akademija Španjolske pozvala je Mohsena da živi u toj državi kada se ispostavilo da je bio nogometni trener u Siriji, a ponuđen mu je i posao u španjolskoj školi nogometa nedaleko od Madrida.

Osama Abdul Mohsen i njegova obitelj čak su se sreli i sa slavnim nogometašem Christianom Ronaldom kada je Real igrao protiv Granade i to na nogometašev poziv.

Osama-Abdul-MohsenKurdska stranka tvrdi da Mohsen nije bio samo član Al Nusre, nego se i borio protiv Kurda u sirijskim gradovima Amudeh, Serekanije i Afrin i da je umiješan u zločine nad civilima.

Kurdi optužuju Mohsena i da je 2004. godine izazvao nasilje nakon nogometne utakmice između Al fatve i Kamis džihad kluba.

U priopćenju se navodi da je Mohsen bio trener Al fatve od 2004. godine do 2010. godine, i da je poticao sukobe u kojima je poginulo 50 Kurda.
 

 

 
(vestinet.rs,youtube/uredio:nsp)

David Icke: Migracijska kriza pomno je osmišljen društveni inženjering (VIDEO)
ZA ĆISTA I ZDRAVA PLUĆA: Izbacite nikotin pomoću borovih iglica, đumbira, koprive…

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , ,

reklama