Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » EURABIJA: George Soros zahtijeva da Europa prihvati najmanje milijun muslimana godišnje

EURABIJA: George Soros zahtijeva da Europa prihvati najmanje milijun muslimana godišnje

muslimani-migrantiSoros navodi da Europa mora izdvojiti najmanje 17 milijardi $ godišnje za ilegalne migrante

Jedan od glavnih globalista i mozgova koji prave “revolucije u boji” George Soros traži da Europa “preuzme odgovornost” za masovn priljev muslimana koji sada poplavljuju kontinent.

On otvoreno izjavljuje za Project Syndicate, društveni forum otvorene propagande, da je EU dužna zbrinuti najmanje milijun muslimanskih migranata godišnje i trošiti godišnje za to 16.8 milijardi $, sveukupno 17 milijardi $ godišnje.

Novac će doći iz naprednih europskih zemalja i SAD-a u obliku dugoročnih obveznica.

“EU treba sveobuhvatan plan da odgovori na krizu, treba učinkovito upravljanje nad tokovima tražitelja azila, da ih se može održati sigurnima, i da Europa na uredan način i dobrim tempom zadrži sposobnost da ih apsorbira. Biti sveobuhvatna, plan mora proširiti izvan granica Europe”, piše Soros

Plan mora biti globalističke prirode, Soros tvrdi, na čelu sa Ujedinjenim narodima. “To će distribuirati teret sirijske krize preko većeg broja država, a također i uspostaviti globalne standarde za rješavanje problema prisilnih migracija općenito.”

Štoviše, prema Sorosu, muslimanskim migrantima se mora dopustiti da odaberu gdje će se nastaniti. Većina trenutno putuje u Njemačkoj i zapadnu Europu, gdje su na raspolaganju društvene benificije.

Demografija priljeva pokazuje da gotovo su 60% muslimana imigranata mladi muškarci, 26% djece i 18% žena u dobi od osamnaest godina do 40, prema Eurostatu.

Ujedinjeni narodi navode trenutni priljev imigranata od 8.000/dnevno koji ulaze na europski kontinent, no to je kako kažu samo “vrh ledenog brijega”.

“Ne vidim da se broj umanjuje, ne vidim da se zaustavlja” kaže Amin Awad, koordinator regionalne agencije za izbjeglice Ujedinjenih naroda za UNHCR, rekao je iz Ženeve prošlog tjedna. “Ako ništa drugo, možda nam to može dati naznaku da je to vrh ledenog brijega.”

Muslimanska migracija “je najveći pokretač demografskog rasta u EU kao cjeline još od sredine 1990-ih”, izvješće je Organizacija EU za gospodarsku suradnju i razvoj država. “Riječ je o tome da EU postane jedinstvena.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,