Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA, PREPPERS, VIJESTI IZ SVIJETA » Preppersi su Spremni, a Vi? Amerika i Svijet ulazi u potpuni kolaps za šest tjedana!?

Preppersi su Spremni, a Vi? Amerika i Svijet ulazi u potpuni kolaps za šest tjedana!?

ekonomski-kolapsCijeli svijet je na rubu propasti! Banke će biti zatvorene, kreditne i debitne kartice neće ‘prolaziti’. Oni bez hrane i novca će umrijeti ili će poginuti kada budu na silu željeli uzeti hranu od onih koji imaju.’

Agent iz američkog ministarstva domovinske sigurnosti, čiji je identitet zaštićen, upozorio je dopisnika američke radio stanice Turner da će se SAD srušiti u roku od šest tjedana. Upozorenje je bilo osobnog karaktera, prema riječima Radio Turnera, insajderski izvor dopisniku je rekao “Banke će biti zatvorene, kreditne i debitne kartice neće raditi.

Oni bez hrane i novca će umrijeti ili će poginuti kada budu na silu željeli uzeti hranu od onih koji imaju.” Izvor je još rekao “Ja znam što će se dogoditi, to je činjenica i već dugo je planirano, doći će do gospodarskog kolapsa ubrzo.

Nisu nam rekli točan datum, no priče su ozbiljne to bi se trebalo dogoditi do kraja ožujka. Bit će proglašeno izvanredno stanje, banke će u potpunosti ostati bez novca pa izvadi sav novac na vrijeme. Bježite iz velikih gradova jer tamo će biti pakao u kojem ne želite biti kada se to dogodi.”

Ne možemo znati kolika je ova situacija točna, no o gospodarskom kolapsu u SAD-u govori se već duže vrijeme. Cilj ovog, zapravo isceniranog i planiranog kolapsa, nije samo raspad SAD-a, nego i kolaps koji će izazvati domino efekt globalnih razmjera.

Znakovi raspada SAD-a sve su vidljiviji, nezaposlenost je uistinu rekordna, broj beskućnika se drastično povećava iz dana u dan tako da ljudi već sada osjećaju da nema povratka već da sve ide prema svome vrhuncu, a to je put potpunog raspada – bankarskog, gospodarskog i društvenog sustava.

Ni druge zemlje svijeta ne osjećaju se bolje u ovome trenutku. Ova ekonomska kriza traje već dugi niz godina i iako svi mainstream mediji svijeta glasno govore kako će se stanje popraviti, činjenice govore suprotno.

U svakom trenutku svakoga dana stanje u cijelom svijetu sve je lošije pa je krajnji ishod raspada neophodan. Da bi krenulo na bolje, svijet će se morati doslovno resetirati!

preppers

 

Pogledajmo neke od znakova da svijet u skladu sa SAD-om ide prema svome ekonomskom krahu.

1. Stopa nezaposlenosti u Grčkoj prešla je 30 posto, što je alarmantno!

2. Stopa nezaposlenih kod mladih u Grčkoj prelazi nevjerojatnih 68 posto, što je dokaz da mjesta za budućnost u ovom sustavu nema!

3. Postotak loših kredita u Italiji sustavno je na rekordnoj razini ikada, što se ne može dobro odraziti na gospodarstvo!

4. Talijanska industrijska proizvodnja značajno je pala u prosincu i, također, Italija je na rubu kolapsa!

5. Broj radnih mjesta u Francuskoj u posljednjih 32 mjeseca porastao je za samo 30 mjesta, što je novi rekord ikada postignut.

6. Ukupan broj poslovnih neuspjeha u Francuskoj u 2013. bio je čak duplo veći nego u godini kada je kriza kao bila na vrhuncu!

7. Cijene nekretnina u Španjolskoj nenormalno i nezaustavljivo padaju, što je dokaz da se kriza produbljuje!

8. Gospodarska i politička previranja u Turskoj su izvan kontrole. Vlada također poseže za vodenim topovima kako bi stanje i nezadovoljstvo te neimaštinu građana doveli u red!

9. Stopa inflacije u Argentini sada je viša od 40 posto, a argentinski pesos se apsolutno urušava.

10. Bande naoružanih razbojnika lutaju ulicama Venezuele što je dokaz početka ekonomskog kolapsa i kaosa u toj napaćenoj zemlji, a očekuje se eskalacija.

11. Kina je blizu toga da devaluira. Deflacijski efekti toga osjetiti će se po cijelom planetu

12. Tu je i značajan dug kineskih tvrtki ugljena, objavljen prošli petak: Visoki investicijski prinosi od kreditom opterećenih tvrtki ugljenom nisu se vratili investitorima što je znak novog financijskog stresa u kineskom bankarskom sektoru!

13. Japanski Nikkei indeks dionica pao je za 14 posto samo u 2014., što je nevjerojatan pad za samo mjesec i pol dana.

14. Ukrajina – što se ima za reći? Potpuni slom, gospodarski i društveni!

15. Stopa nezaposlenosti u Australiji postigla je rekordnu razinu u posljednjih 10 godina.

16. Središnja banka Indije u panici je zbog načina na koji je FED zaoštrava mjere i tako utječe na njihov monetarni sustav.

17. Jedan od najuglednijih ekonomista Gane, zemlje u zapadanoj Africi izjavio je da će se njihovo gospodarstvo u potpunosti srušiti do lipnja!

18. Tu su i misteriozne smrti bankara koji su se poubijali u najboljim godinama života. Čak 5 sumnjivih smrti bankara u posljednjih mjesec dana nagovještaj je da nešto s bankama nije u redu.

19. Američko tržište dionica kao da oponaša stanje iz 1929., znači kaos.

Na Balkanu nije ništa bolje. Hrvatska već sada ima oko 55% nezaposlenoti mladih, službena nezaposlenost koja vrtoglavo raste je oko 21%, no realna je oko 35%. Na jednog umirovljenika dolazi manje od jedan zaposlen čovjek. Hrvatska ima oko 1,7 miliona umirovljenika, na 4.2 milona stanovnika u krizi koja se produbljuje svaki dan. Iako već nekoliko godina vladajuće strukture govore kako će se situacija poboljšati, sami smo svjedoci mutne budućnosti koja nam je svaki dan sve mutnija. Banke su počele intenzivno i agresivno vršiti svoje naloge, zadužujemo se iz dana u dan, a mogućnosti povratka dugova bankama nema, niti za građane niti za državu.

Svi ovi znakovi, ali i bezbroj drugih situacija pokazuju nam da ovo stanje kad tad treba eskalirati. Hoće li početak kraja krenuti iz SAD-a, ostaje nam vidjeti. U pitanju je možda samo šest tjedana do kolapsa, stoga budimo strpljivi, brzo ćemo vidjeti.
 

PITANJA KOJA SI MORATE POSTAVITI (Preppers plan):

Da li ste spremni mentalno za kolaps?
Da li ste kupili zlata ili srebra u slučaju propasti valute?
Da li ste spremili zalihe hrane za više od godinu dana?
Da li ste povukli svoj novac iz banaka?
Da li ste kupili bilo kakvo oružje za samoobranu u slučaju pljačke?
Da li ste spremni otići iz velikih gradova na selo?


 

 
 
dnevno.rs, youtube.com/uredio i preveo: nsp
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=16833"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA, PREPPERS, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,