Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » Prijevara o fluoru: On ne ┼ítiti zube, on vas ─Źini poslu┼ínim

Prijevara o fluoru: On ne ┼ítiti zube, on vas ─Źini poslu┼ínim

obmana flourSadr┼żaj jedne tube zubne paste sa fluorom dovoljan je da usmrti dijete.

U 1991.g. Regionalni Toksikolo┼íki Centar u mjestu Akron, Ohio, USA, prijavio je smrtni slu─Źaj kao posljedicu ingestije 16mg/kg fluorida. Samo 2 grama fluorida dovoljna su da ubiju odraslog ─Źovjeka. Jedna zubna pasta sa fluorom sadr┼żi 1mg/gram fluorida.

Fluorid se koriste za kontrolu i modifikaciju raspolo┼żenja i pona┼íanja ljudi. Poznato je da su spojevi fluorid-a dodavani u pitku vodu zatvorenika kako bi se dr┼żali poslu┼ínim i kako bi ih se sprije─Źilo da se suprostavljaju autoritetima, kako u nacisti─Źkim logorima za vrijeme Drugog Svjetskog Rata, tako i u sovjetskim gulazima u Sibiru.

Fluorid je medicinski klasificiran kao protoplazmati─Źki otrov, i koriste se za trovanje ┼ítakora. Fluor nema skoro nikakvog efekta u preventivi kvarenja zubi kod ljudi. Na Novom Zelandu 1990-te godine, Dr.John Colquhoun je natjeran da se prijevremeno umiroviti nakon ┼íto je obavio jednu nau─Źnu studiju na 60.000 djece ┼íkolskog uzrasta i dokazao da ne postoji nikakva razlika u stopi kvrljivosti zubi kod djece koja ┼żive na podru─Źjima gdje se obavlja fluoridizacija vode od onih koji ┼żive na podru─Źjima gdje se to ne ─Źini. On je ─Źak prona┼íao i to da veliki broj djece u fluoridiziranim podru─Źjima pati od dentalne fluoroze.

Dr. John Colquhoun je javno objavio rezultate ovog svog istra┼żivanja 1989-te godine, Hildebolt, provode znanstvenu studiju na 6,000 djece ┼íkolskog uzrasta ─Źiji rezultati dokazuju da nema nikakve koristi od kori┼ítenja natrijum-fluorida. Znanstveni rad proveden 1990.g. od strane Dr..John Yiamouyiannis-a na 39000 ┼íkolske djece tako─Ĺer potvr─Ĺuje da nema nikakve koristi od kori┼ítenja natrijum fluorida.


“Fluoridizacija je najve─ça nau─Źna prevara u ovom stolje─çu”

[Izjava Robert-a Carlton-a, Ph. D., bivšeg znanstvenika Zavoda za Zaštitu Prirodne Okoline, USA, (EPA), 24 studenog, 1992.g. u radio emisiji "Marketplace" (Canadian Broadcast Company)]

“U vezi fluoridizacije, Ameri─Źki Zavod za Za┼ítitu Prirodne Okoline (EPA) mora odmah djelovati kako bi za┼ítitio ljude; ne samo zbog podataka u vezi raka, nego i svih dokaza o osteoporozi, artritisu, mutagenim i drugim efektima.” William Marcus, Ph . D., toksikolog EPA Covert Action, Fall 1992, p.. 66 66

Fluor se prvenstveno koristi radi mentalne kontrole ljudi zbog svog djelovanja na kemijske procese u mozgu, odnosno, njegovog ┼ítetnog djelovanja na epifizu kod koje uzrokuje kalcifikaciju. ─îini se da epifiza omogu─çava potencijalnu vezu ─Źovjeka sa duhovnim aspektom, odnosno, vi┼íim stanjima postojanja. Bez nje, on mo┼że vidjeti samo materijalne aspekte kako samog sebe, tako i svega ostalog, te se tako i pona┼ía u skladu s tim.

Tako je fluor jedna od supstanci koje izazivaju i odr┼żavaju ─Źovjekovo duhovno sljepilo.

U svakom slu─Źaju, fluor nema nikakve veze sa zdravljem zuba, te preporu─Źujem da se dvaput razmisli prije nego ┼íto se kupi zubna pasta sa fluorom!!!
 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9271"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,