Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Panika počinje preko bare! Američki kongres masovno širi i razvija sustav praćenja i nadgledanja građana

Panika počinje preko bare! Američki kongres masovno širi i razvija sustav praćenja i nadgledanja građana

Kongres je spreman dati zeleno svjetlo financiranju masovne ekspanzije Sigurnosne Transportne Administracije (eng. TSA ), uz pomoć federalnih egencija (FBI, NSA) je zaslužna već za preko 9.000 kontrolnih točaka u prošloj godini, što povećava strah Amerike da se pretvara u policijsku državu, slijedeće izglasavanje  zakona “beskonačnog zatvora”.

Povećana stredstva nemaju nikakve veze sa TSA ulogom među aerotransportom, koji su najslabija američka transportna točka, već se ovdje radi o stvaranju 12 novim VIPR timova koj će se priključiti federalnim agencijama kojih trenutno ima 25, i koji su već trenutno rasuti po cijeloj zemlji i odgovorni za tajne kontrolne točke na većini autoputeva, autobusnim i željezničkim terminalima, na sportskim događanjima, čak i na zabavama srednjoškolskih promocija.

“25 TSA “zmijskih” timova – za Vidljivu Intermodalnu Prevenciju i Reakciju – imaju preko 9.300 neobjavljenih kontrolnih točaka i drugih pretražnih operacija u prošloj godini. Ministarstvo Domovinske Sigurnosti je zatražilo kongres za financiranje još dodatnih 12 timova u slijedećoj godini”, prenio je The L.A. Times.

Zahtijev za 24 miliona dolara ekstra financiranja je dodatak 110 miliona dolara koji su se potrošili u 2011 fiskalnoj godini. Brojke su kompletno neovisne od uloge federanih agencija unutar nacionalnih aerodroma, [highlight color="red"] koji koštaju porezne obveznike 5 milijardi dolara godišnje. [/highlight]

TSA aerodromski skeneri povećavaju brigu za zdravlje

Dodatna sredstva financiranja su zatražena usprkos činjenici da “nikakav dokaz niti terorističku zavjeru timovi nisu pronašli koja bi imala značajniju prijetnju na javnu sigurnost”, kako navodi LA Times. Isto tako je naglašeno kako se TSA psi tragači korišteni za izdvajanje ljudi za ispitivanje ako je pas nanjušio imalo mirisa vlasnikovog kućnog ljubimca na njihovoj robi.

Početak pojavljivanja tisuće kontrolnih točaka na američkim autoputevima i ključnim transportnim čvorištima će samo poviiti zabrinutnost da [highlight color="yellow"] SAD ide u smjeru  sovjetske policijske države. [/highlight]

Takav strah je opet istaknut prošli tjedan kad se izglasao Akt za Ovlasti Nacionalne Obrane (eng. NADA), odredba kojom će moćnici (čitaj masoni) vlade SAD -a, moći privoditi američke građane i zadržavati ih u zatvoreničkim kampovima bez ikakve legalne i pravne pomoći.

Vlada trenutno traži dobavljače koji će na ugovor vršiti dobavu kadra i opreme za “interventne kampove” koji su locirani po čitavoj zemlji, mogućnost da će nedužni amerikanci biti “pobrisani” u kordiniranoj proceduri za kriminalnim osumnjičenicima, slijedeći deklaraciju nacionalne hitnosti, nikad nije bila veća prijetnja za američki narod.

TSA je korištena doslovno za okupiranje vojske koja bi osiguravala da američki građani koji putuju negdje, budu konstantno pod budnim okom Velikog Brata (Big Brother)

više čitajte OVDJE

uredio NSP

 

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6551"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,