Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » STRAVA u Americi ! Obama ipak odobrio zakon koji omogućava vojsci zatvaranje i mučenje vlastitog stanovništva

STRAVA u Americi ! Obama ipak odobrio zakon koji omogućava vojsci zatvaranje i mučenje vlastitog stanovništva

novi-svjetski-poredak-obamaPrema novom zakonu svaki stanovnik SAD-a moći će biti priveden bez ograničenja, smješten u vojni zatvor i ako vojska tako odluči – biti mučen bez ikakve optužbe.

Novi zakon, kojeg mnogi već nazivaju “arhitekturom fašističke države”, dati će gotovo apsolutnu slobodu vojsci i vojnoj policiji nad američkim narodom.
Svaki stanovnik SAD-a moći će biti priveden, zadržan beskonačno i po potrebi mučen – ukoliko postoji bilo kakva sumnja vezana uz terorizam.

Kada je kontroverzni zakon sastavljen Obamina administracija se očitovala (17.11.2011.) – rečeno je kako će predsjednik iskoristiti svoju mogućnost veta. Ipak, u samo mjesec dana stav je promijenjen – savjetnici predsjednika Obame sada su najavili da će predsjednik podržati zakon.

Prema novom zakonu svaki stanovnik SAD-a moći će biti priveden bez ograničenja, smješten u vojni zatvor i ako vojska tako odluči – biti mučen bez ikakve optužbe. U osnovi to znači da će stanovnici SAD-a biti izloženi istoj sudbini kao i brojni zatvorenici u Guanatanamo zaljevu.

Kongresmen Ron Paul žestoko je kritizirao novi zakon navodeći kako bi ovo “morala biti najveća vijest na svim kanalima”. Prema njemu, novi zakon doslovno ozakonjuje policijsku državu i izvanredno stanje u zemlji.

Implikacije ovog zakona su velike. Pogotovo ako se prisjetimo kako su mnogi gradonačelnici mirne prosvjednike u sklopu Occupy pokreta nazivali teroristima. Jasno je kako novi zakon itekako cilja i na gušenje bilo kakvog elementa pobune unutar SAD-a. Cilj zakona je i izazivanje straha među svim disidentima.

Mučenje i zatvaranje stranih državljanina protiv njihove volje već je itekako razbilo svaku iluziju o navodnoj predanosti demokraciji koju SAD toliko žestoko zagovara.
Stvaranje zakona koji će omogućiti odvođenje vlastitih stanovnika, još dublje gura SAD u ponor totalitarizma i neugodno podsjeća ne neke mračne sisteme iz ne tako davne povijesti.

OBAMA = HITLER ??? Sličnost je samo slučajna?! 14.12.2011

 

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6538"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,