Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Panika po─Źinje preko bare! Ameri─Źki kongres masovno ┼íiri i razvija sustav pra─çenja i nadgledanja gra─Ĺana

Panika po─Źinje preko bare! Ameri─Źki kongres masovno ┼íiri i razvija sustav pra─çenja i nadgledanja gra─Ĺana

Kongres je spreman dati zeleno svjetlo financiranju masovne ekspanzije Sigurnosne Transportne Administracije (eng. TSA ), uz pomo─ç federalnih egencija (FBI, NSA) je zaslu┼żna ve─ç za preko 9.000 kontrolnih to─Źaka u pro┼íloj godini, ┼íto pove─çava strah Amerike da se pretvara u policijsku dr┼żavu, slijede─çe izglasavanje┬á zakona “beskona─Źnog zatvora”.

Pove─çana stredstva nemaju nikakve veze sa TSA ulogom me─Ĺu aerotransportom, koji su najslabija ameri─Źka transportna to─Źka, ve─ç se ovdje radi o stvaranju 12 novim VIPR timova koj ─çe se priklju─Źiti federalnim agencijama kojih trenutno ima 25, i koji su ve─ç trenutno rasuti po cijeloj zemlji i odgovorni za tajne kontrolne to─Źke na ve─çini autoputeva, autobusnim i ┼żeljezni─Źkim terminalima, na sportskim doga─Ĺanjima, ─Źak i na zabavama srednjo┼íkolskih promocija.

“25 TSA “zmijskih” timova – za Vidljivu Intermodalnu Prevenciju i Reakciju – imaju preko 9.300 neobjavljenih kontrolnih to─Źaka i drugih pretra┼żnih operacija u pro┼íloj godini. Ministarstvo Domovinske Sigurnosti je zatra┼żilo kongres za financiranje jo┼í dodatnih 12 timova u slijede─çoj godini”, prenio je The L.A. Times.

Zahtijev za 24 miliona dolara ekstra financiranja je dodatak 110 miliona dolara koji su se potrošili u 2011 fiskalnoj godini. Brojke su kompletno neovisne od uloge federanih agencija unutar nacionalnih aerodroma, [highlight color="red"] koji koštaju porezne obveznike 5 milijardi dolara godišnje. [/highlight]

TSA aerodromski skeneri pove─çavaju brigu za zdravlje

Dodatna sredstva financiranja su zatra┼żena usprkos ─Źinjenici da “nikakav dokaz niti teroristi─Źku zavjeru timovi nisu prona┼íli koja bi imala zna─Źajniju prijetnju na javnu sigurnost”, kako navodi LA Times. Isto tako je nagla┼íeno kako se TSA psi traga─Źi kori┼íteni za izdvajanje ljudi za ispitivanje ako je pas nanju┼íio imalo mirisa vlasnikovog ku─çnog ljubimca na njihovoj robi.


Po─Źetak pojavljivanja tisu─çe kontrolnih to─Źaka na ameri─Źkim autoputevima i klju─Źnim transportnim ─Źvori┼ítima ─çe samo poviiti zabrinutnost da [highlight color="yellow"] SAD ide u smjeru┬á sovjetske policijske dr┼żave. [/highlight]

Takav strah je opet istaknut pro┼íli tjedan kad se izglasao Akt za Ovlasti Nacionalne Obrane (eng. NADA), odredba kojom ─çe mo─çnici (─Źitaj masoni) vlade SAD -a, mo─çi privoditi ameri─Źke gra─Ĺane i zadr┼żavati ih u zatvoreni─Źkim kampovima bez ikakve legalne i pravne pomo─çi.

Vlada trenutno tra┼żi dobavlja─Źe koji ─çe na ugovor vr┼íiti dobavu kadra i opreme za “interventne kampove” koji su locirani po ─Źitavoj zemlji, mogu─çnost da ─çe nedu┼żni amerikanci biti “pobrisani” u kordiniranoj proceduri za kriminalnim osumnji─Źenicima, slijede─çi deklaraciju nacionalne hitnosti, nikad nije bila ve─ça prijetnja za ameri─Źki narod.

TSA je kori┼ítena doslovno za okupiranje vojske koja bi osiguravala da ameri─Źki gra─Ĺani koji putuju negdje, budu konstantno pod budnim okom Velikog Brata (Big Brother)

vi┼íe ─Źitajte OVDJE

uredio NSP

 

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6551"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,