Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS » TAJNI PODZEMNI GRADOVI ZA ELITU: Sve je spremno za dolazak rata i asteroida

TAJNI PODZEMNI GRADOVI ZA ELITU: Sve je spremno za dolazak rata i asteroida

podzemni-gradKao što je već više puta spomenuto, vlada SAD se priprema za nekakvu vrstu rata, kolapsa društva ili udar asteroida. Naravno da je u okviru ovakvog scenarija uzeto u obzir da članovi elite se moraju negdje sakriti ako dođe do većeg problema

Nije tajna da bunkeri postoje i da su raštrkani diljem američke države.

Kruže glasine da je vlada izgradila čitave podzemne gradove koji se prostiru na tisuće četvornih metara, uključujući sve od nuklearnog oružja do ustanova koje mogu proizvesti gotovo bilo koji moderni proizvod.

Cilj je da ljudska rasa preživi u slučaju globalne kataklizme, a da ne izgubi tehnološka postignuća ostvarena u proteklih nekoliko stoljeća.

Pojavile su se fotografije bunkera koje je napravio vozač kamiona koji redovito dostavlja robu u ustanove bunkera. Interesantno je da do skoro ove ustanove nisu bile bog zna kako osigurane niti su se mogli uočiti  sigurnosni čuvari.

Na novim fotografijama može se uočiti prisustvo Ministarstva obrane. Zaključite sami što bi to moglo značiti.

Također je važno napomenuti da nisu sve ustanove u bunkerima u vlasništvu vlade SAD. Mnoge, poput one u Springfieldu, Missouri, posjeduju neki privatnici.

Ove ustanove su uzidane u postojećim rudnicima i njihova svrha nije baš najjasnija, osim toga da su namijenjene za udomljavanje većih skupina pojedinaca i da mogu pohraniti zalihe duži period vremena. Također su prilično sigurne i gotovo neprobojne kada se vrata zatvore.

Jasno vam je zašto to mora učiniti. Sekundarna vlada čeka da preuzme kontrolu. Sa stanovišta izvanrednih situacija, planovi Kontinuiteta operacija (COG) predstavljaju važno razmatranje u slobodnom društvu.

Problem je što javnost uopće nije obaviještena o direktivama COG i nema pojma tko će preuzeti vlast. COG u stvari nije ono što svi misle da jest – inicijativa za osiguranje osnovnih principa Ustava SAD. Prije se smatra da će u slučaju pada vlasti, zamjeniti ju samoproklamirana skupina političara, zajedno s policijom i vojskom, koja će preuzeti kontrolu nad svakodnevnim operacijama.

Zbog tajnosti COG-a, nemoguće je znati kakvi su daljnji planovi, ali se zna da će privatnici imati udjela u novoj vlasti, isto kao što to imaju sada.

Ovi privatnici uključuju bogate konglomerate koji žele biti jedini (osim vlade) koji će moći izgraditi bunkerske ustanove.

Mora se pretpostaviti da će vlada i ovi privatni konglomerati djelovati u svom najboljem interesu u slučaju najgoreg mogućeg scenaraija.

Oni koji nisu među odabranom elitom biti će sami na svome.

Vozač kamiona je na jednom od foruma objavio fotografije i napisao sljedeće:

“Dostavljao sam robu u podzemnu ustanovu u Lenexa-u, Kansas (jugozapadno predgrađe Kansas Cityja) i napravio sam par fotografija onoga što sam vidio”.

“Čudno je to što sam puno puta dostavljao robu ovim ustanovama i nikada nisam vidio nijednog policajca”.

“Danas je bilo malo drugačije”.

Vozač je nastavio pričati o tome kako je neobično što se na tom mjestu nalaze pripadnici Ministarstva obrane, obzirom da je ustanova u privatnom vlasništvu.

Nije jasno da li Ministarstvo obrane upravlja ovom ustanovom, samo zato što se nalazi blizu vladine ustanove, ili se njome privatno rukovodi.

Jasno je samo da se pripadnici Ministarstva obrane nalaze u tom području.

Oni nisu jednostavno pošli u obilazak cesta, već su zapravo i ulazili u bunkerski ustanove.

Iako katastrofa, o kojoj je vlada obaviještena, se može dogoditi bilo kada, vjeruje se da će pojedinci uočiti nešto i javiti ostatku javnosti, kao što je to učinio ovaj vozač kamiona.
 

 
Molimo uzmite vremena pogledati ovu 23 minutnu epizodu Twilight Zone (Zona Sumraka). Ona prikazuje grupu bliskih prijatelja koji čuju na radiju da su neprijateljske rakete su na putu i da se moraju skloniti u roku od 30 minuta. Komunalne usluge su isključene. Jedan od njih je imao prethodno predviđanje da izgradi sklonište i napuni ga sa dva tjedna vrijednosti od hrane i potrepština, samo dovoljno za njega, njegovu suprugu i dijete. Njegovi prijatelji, međutim, nikada se nisu tako pripremali. Nećemo vam reći ostatak, ali to je istinske spoznaja o tome kako ljudsko društvo reagira u krajnje hitnim slučajevima. Na kraju epizode zapitati jedno ključno pitanje: Na kojoj strani vrata ćete biti za vrijeme velike krize?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: PREPPERS · Tags: , , , , , , , , , , ,