Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS » TAJNI PODZEMNI GRADOVI ZA ELITU: Sve je spremno za dolazak rata i asteroida

TAJNI PODZEMNI GRADOVI ZA ELITU: Sve je spremno za dolazak rata i asteroida

podzemni-gradKao ┼íto je ve─ç vi┼íe puta spomenuto, vlada SAD se priprema za nekakvu vrstu rata, kolapsa dru┼ítva ili udar asteroida. Naravno da je u okviru ovakvog scenarija uzeto u obzir da ─Źlanovi elite se moraju negdje sakriti ako do─Ĺe do ve─çeg problema

Nije tajna da bunkeri postoje i da su ra┼ítrkani diljem ameri─Źke dr┼żave.

Kru┼że glasine da je vlada izgradila ─Źitave podzemne gradove koji se prostiru na tisu─çe ─Źetvornih metara, uklju─Źuju─çi sve od nuklearnog oru┼żja do ustanova koje mogu proizvesti gotovo bilo koji moderni proizvod.

Cilj je da ljudska rasa pre┼żivi u slu─Źaju globalne kataklizme, a da ne izgubi tehnolo┼íka postignu─ça ostvarena u proteklih nekoliko stolje─ça.

Pojavile su se fotografije bunkera koje je napravio voza─Ź kamiona koji redovito dostavlja robu u ustanove bunkera. Interesantno je da do skoro ove ustanove nisu bile bog zna kako osigurane niti su se mogli uo─Źiti┬á sigurnosni ─Źuvari.

Na novim fotografijama mo┼że se uo─Źiti prisustvo Ministarstva obrane. Zaklju─Źite sami ┼íto bi to moglo zna─Źiti.

Tako─Ĺer je va┼żno napomenuti da nisu sve ustanove u bunkerima u vlasni┼ítvu vlade SAD. Mnoge, poput one u Springfieldu, Missouri, posjeduju neki privatnici.

Ove ustanove su uzidane u postoje─çim rudnicima i njihova svrha nije ba┼í najjasnija, osim toga da su namijenjene za udomljavanje ve─çih skupina pojedinaca i da mogu pohraniti zalihe du┼żi period vremena. Tako─Ĺer su prili─Źno sigurne i gotovo neprobojne kada se vrata zatvore.

Jasno vam je za┼íto to mora u─Źiniti. Sekundarna vlada ─Źeka da preuzme kontrolu. Sa stanovi┼íta izvanrednih situacija, planovi Kontinuiteta operacija (COG) predstavljaju va┼żno razmatranje u slobodnom dru┼ítvu.

Problem je ┼íto javnost uop─çe nije obavije┼ítena o direktivama COG i nema pojma tko ─çe preuzeti vlast. COG u stvari nije ono ┼íto svi misle da jest – inicijativa za osiguranje osnovnih principa Ustava SAD. Prije se smatra da ─çe u slu─Źaju pada vlasti, zamjeniti ju samoproklamirana skupina politi─Źara, zajedno s policijom i vojskom, koja ─çe preuzeti kontrolu nad svakodnevnim operacijama.

Zbog tajnosti COG-a, nemoguće je znati kakvi su daljnji planovi, ali se zna da će privatnici imati udjela u novoj vlasti, isto kao što to imaju sada.

Ovi privatnici uklju─Źuju bogate konglomerate koji ┼żele biti jedini (osim vlade) koji ─çe mo─çi izgraditi bunkerske ustanove.


Mora se pretpostaviti da ─çe vlada i ovi privatni konglomerati djelovati u svom najboljem interesu u slu─Źaju najgoreg mogu─çeg scenaraija.

Oni koji nisu me─Ĺu odabranom elitom biti ─çe sami na svome.

Voza─Ź kamiona je na jednom od foruma objavio fotografije i napisao sljede─çe:

“Dostavljao sam robu u podzemnu ustanovu u Lenexa-u, Kansas (jugozapadno predgra─Ĺe Kansas Cityja) i napravio sam par fotografija onoga ┼íto sam vidio”.

“─îudno je to ┼íto sam puno puta dostavljao robu ovim ustanovama i nikada nisam vidio nijednog policajca”.

“Danas je bilo malo druga─Źije”.

Voza─Ź je nastavio pri─Źati o tome kako je neobi─Źno ┼íto se na tom mjestu nalaze pripadnici Ministarstva obrane, obzirom da je ustanova u privatnom vlasni┼ítvu.

Nije jasno da li Ministarstvo obrane upravlja ovom ustanovom, samo zato što se nalazi blizu vladine ustanove, ili se njome privatno rukovodi.

Jasno je samo da se pripadnici Ministarstva obrane nalaze u tom podru─Źju.

Oni nisu jednostavno pošli u obilazak cesta, već su zapravo i ulazili u bunkerski ustanove.

Iako katastrofa, o kojoj je vlada obavije┼ítena, se mo┼że dogoditi bilo kada, vjeruje se da ─çe pojedinci uo─Źiti ne┼íto i javiti ostatku javnosti, kao ┼íto je to u─Źinio ovaj voza─Ź kamiona.
 

 
Molimo uzmite vremena pogledati ovu 23 minutnu epizodu Twilight Zone (Zona Sumraka). Ona prikazuje grupu bliskih prijatelja koji ─Źuju na radiju da su neprijateljske rakete su na putu i da se moraju skloniti u roku od 30 minuta. Komunalne usluge su isklju─Źene. Jedan od njih je imao prethodno predvi─Ĺanje da izgradi skloni┼íte i napuni ga sa dva tjedna vrijednosti od hrane i potrep┼ítina, samo dovoljno za njega, njegovu suprugu i dijete. Njegovi prijatelji, me─Ĺutim, nikada se nisu tako pripremali. Ne─çemo vam re─çi ostatak, ali to je istinske spoznaja o tome kako ljudsko dru┼ítvo reagira u krajnje hitnim slu─Źajevima. Na kraju epizode zapitati jedno klju─Źno pitanje: Na kojoj strani vrata ─çete biti za vrijeme velike krize?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: PREPPERS · Tags: , , , , , , , , , , ,