Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » HAARP antene na Balkanu: Barajevo ili Kosovo ?!

HAARP antene na Balkanu: Barajevo ili Kosovo ?!

Haarp svijetKako je “Pravda” opširno već pisala, HAARP antenski sustav je program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (skraćeno HAARP) i predstavlja projekt istraživanja s ciljem razumijevanja, stimuliranja i kontrole procesa u ionosferi koja je dio zemljine atmosfere na visini od 50 do 80 kilometara, i koji sadrži veliku količinu iona (naelektriziranih čestica) nastalih djelovanjem sunčevog vjetra i ima veliki utjecaj na prostiranje elektromagnetskih valova.

HAARP antenski sustav pored mnogo utjecaja na okoliš ali i mentalnu svijest, ima utjecaja i na klimu i klimatske promjene.

HAARP antenski sustav je s radom otpočeo baš trećeg svibnja ove godine u Barajevu.

Biolog i ekolog Dejan Markuš, koji već dulje vrijeme živi i radi u SAD gdje je proučavao i pojave vezane za HAARP, za “Pravdu” kaže da je u Americi odavno poznato da ovaj antenski sustav može utjecati na klimu i da nije slučajno što su baš ovog ljeta, kada je HAARP sustav počeo funkcionirati, Balkan je postao vreliji i od Sahare.

Neki mailovi i pitanja su nas navela, da HAARP antene ne postoje u Barajevu, kako su neki pojedinci naveli, koji su navodno bili tamo i potkrijepili dokazima.

Postavlja se pitanje, gdje se nalaze HAARP antene na Balkanu?

Najnoviji dokazi nas navode na novi trag, a to je Kosovo (ili Crnu Goru, što je malo moguće)

Fotografije su snimljene na području, Sarajeva.

HAARP Sarajevo

HAARP Sarajevo

HAARP Sarajevo

HAARP Sarajevo

 Ljeto 2012. Velike vrućine, požari na Balkanu.Oblaci HAARP kolovoz BalkanNa Kosovu se nalazi najveća NATO baza na Balkanu, i s obzirom na tajnost HAARP instalacija podrazumijevamo da je najbolje mjesto za antene, vojna baza na Kosovu.

Djelovanjem antenskog HAARP sustava stvara se rupa u zaštitnom omotaču Zemlje, koji nas štiti od negativnog utjecaja Sunca i solarnih vjetrova. Ta rupa se kreće preko gornje atmosfere, propuštajući vrlo štetne utjecaje na površinu Zemlje, a ujedno štetno zračenje vrši i taj dio atmosfere koji je ozračen.

Američka administracija je službeno priopćila kako HAARP služi za istraživanje načina za saniranje ozonskog omotača, međutim, prava namjena mu je kontrola klime tamo gdje oni požele, kao i manipulacija s kontrolom ljudi.

Balkan je posebna trusna zona pogotovo po tenzijama između skoro svake države bivše Jugoslavije, a to je jedna od mogućih rezultata djelovanja HAARP-a na psihu čovjeka.

Valovi mogu onesposobiti protivnika

Da bi se shvatila opasnost od navedenog projekta trebalo bi da se podsjetimo na raspon frekvencija u okviru kojeg se može utjecati na mozak i izazvati promjena njegovih različitih mentalnih stanja. Naime, na mozak aktivno utječu sva zračenja u rasponu od jedan do 50 herca.

Beta valovi (13-30 Hz) utječu na tzv. beta stanje mozga, odnosno normalno dnevno budno stanje; alfa valovi (8-12 Hz) na stanje spokoja i potpune relaksacije; teta valovi (4-7 Hz) na stanje pospanosti (drijemeža), i delta valovi (1-3 Hz) utječu na mozak u stanju dubokog sna.

Doktor Velimir Abramović je još 6. travnja 1995, u intervjuu za časopis “Šesto čulo” rekao: “Postoje frekvencije koje mijenjaju raspoloženje, ali se njihova modulacija drži u tajnosti. Primjerice, frekvencija od dva do tri herca izaziva malodušnost, pospanost i umor, a 11 do 13 herca osjećanje priliva energije, agresivnost i povećanje radne sposobnosti. Uređaji za eventualni elektronski rat na tom principu mogu emitiranjem različitih frekvencija onesposobiti protivnika”.

UPDATE, potresi su jedan od posljedica HAARP-a, i javljaju se točno na mjestu koje smo gore naveli. Kosovo.

HAARP KosovoHAARP Kosovo kartaHAARP Kosovo karta blizu

Više možete pogledati na stranicama katastrofa koje možete naći na i našoj početnoj stranici.
DODATAK:

EKSKLUZIVNO: HAARP antene premještene iz sela kod Barajeva na nepoznatu lokaciju!

Poslije suludih medijskih napisa o navodno štetnom utjecaju antenskih HAARP sustava na život Srba, nadležni su u kolovozu 2012. započeli premještanje kontroverznih naprava iz mjesta Beljina kod Barajeva. Kako saznaje Press.rs od mještana ovog sela nadomak Beograda, demontaža HAARP-a je počela sredinom prošlog tjedna:

- Tijekom prošlog tjedna ovdje su dolazili neki ljudi, vršili razna mjerenja, a potom su počeli skidati i demontirati antene. Nisu željeli da se prilazi sustavu dok su to radili, ali svi u selu kažu da je u pitanju premještanje na neku novu, manje naseljenu lokaciju, kaže za Press.rs mještanin Beljina, koji je želio ostati anoniman.

Nije poznato koja državna (ili paradržavna) institucija vrši ove radove, gdje će i što će s američkim sustavom, tek HAARP antene su kod srpskog teoretičara zavjere pojavile kao idealan odgovor na pitanje što je uzrok svih problema. Previsoke temperature u na Balkanu, suša, apatija.

Priča o specijalnom američkom sustavu antena HAARP (Elektronski akcelerator magnetskih valova), objavljena je nedavno u srpskim medijima, a navedeno je da ovaj sustav utiče na rad mozga i ljude čini nervoznim i agresivnim. HARP je aktiviran 3. svibnja u Srbiji njegovo djelovanje osjetilo se, navodno, već istog dana, jer je došlo do iznenadnog pada atmosferskog tlaka, a mještani Beljina i okolnih sela požalili su se na jaku glavobolju i otežano disanje.

HAARPAntene HAARP nalaze se još 150 mjesta u svijetu, a njegovo glavno postrojenje smješteno je na ogromnoj površini na Aljasci. Znanstvenici smatraju da HAARP može biti poguban za omotač Zemlje, posebno za ionosferu, koja nas štiti od zračenja i štetnih utjecaja iz svemira. Postoje mišljenja da je upravo HAARP sustav doveo do promjene klime i razornog zemljotresa u Japanu.

Prema teoretičarima zavjere HAARP oštećuje ljudski mozak, izaziva nervozu, agresiju, stvara ozonske rupe u atmosferi, izaziva poplave i potrese, ubrzano zagrijava planetu, mijenja klimu.
 
(pravda.rs, novi-svjetski-poredak.com, press.rs, pismo čitatelja)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,