Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, SVIJET U RATU » ‘Bolesno i uvrnuto’: AmeriÄki senator Rubio na Twitter stavio sliku Gadafijevog ubojstva – prijeteći predsjedniku Maduru

‘Bolesno i uvrnuto’: AmeriÄki senator Rubio na Twitter stavio sliku Gadafijevog ubojstva – prijeteći predsjedniku Maduru

rubio-objavaAmeriÄki senator Marco Rubio objavio je sliku brutalnog ubojstva pokojnog libijskog voÄ‘e Muamera Gadafija u prenesenoj opasnoj prijetnji predsjedniku Venezuele, Nicolas Maduru

Twitter se nakon toga obruÅ¡io na ameriÄkog senatora Rubija i proglasio ga “manijakalnim ratnim huÅ¡kaÄem” … koji ima izrazito loÅ¡ ukus.

Dvije slike – jedna koja prikazuje Gadafija dok je joÅ¡ na vlasti, a druga prikazuje libijskog voÄ‘u koji je muÄen nekoliko minuta prije njegovog brutalnog ubojstva – objavio je Senator Rubio (R-FL) na Twitteru bez ikakvih komentara.

Twitter je te slike oznaÄio kao osjetljivi materijal, Å¡to oÄito ameriÄkog senatora nije diralo niti malo.

Ipak, s obzirom na njegove otvorene pozive na oružanu pobunu u latinoameriÄkoj zemlji kako bi se smijenio predsjednik Nicolas Maduro, poruka je bila jasna.

Otvorena prijetnja voÄ‘i strane zemlje brutalnom smrću u rukama ameriÄkih militanata oÄigledno je bila sitnica dok je nekoliko TwitteraÅ¡a podržavalo Rubiovu viziju Madurove smrti, većina je osudila senatora zbog ekstremnog nedostatka srama ili pristojnosti. Ovakvu bi objavu objavio samo psihopat, komentirali su korisnici.

Neki su tvrdili da bi bilo koji raÄun koji izbacuje ratnu propagandu na taj naÄin vjerojatno bio odmah baniran – ako ne bi pripadao ameriÄkom senatoru, naravno.

“Marco Rubio je upravo objavio nasilnu, vizualnu prijetnju smrću. Ako bi tko od nas to objavio, bili bismo suspendirani zbog toga” – objavio je novinar Bill Palmer.

Mnogi su primijetili da Libija nije najbolji primjer kako SAD dovodi svoju demokraciju u inozemstvo, već vjerojatno najgori.

S porastom trgovine robljem, Libija je uÄinkovito razbijena u nekoliko zaraćenih drzava, s bandama naoružanih ‘demokrata’ se bore za kontrolu i vlast.

Osim slika Gadafija, Rubio je objavio sliÄnu sliku Manuela Noriege – de facto vladara Paname 1980-ih. Jednom vrijedan suradnik CIA-e koji je pomogao da Washington naoruža “Contrase” u Nikaragvi, Noriega je svrgnut tijekom ameriÄke invazije na zemlju. Nepotrebno je reći da je invazija uzrokovala brojne žrtve, dok je Noriega ostatak života proveo u zatvoru.
 


 
Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,