Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Robert F. Kennedy Jr: ‘Ogromne Farmaceutske kompanije potpuno posjeduju američki Kongres’

Robert F. Kennedy Jr: ‘Ogromne Farmaceutske kompanije potpuno posjeduju američki Kongres’

robert-jrRobert F. Kennedy Jr., koji je hrabro kritizirao cjepiva na televiziji uživo, je predsjednik Upravnog odbora za vrlo vrijednu stvar pod nazivom “Dječja zdravstvena zaštita”

Oni se bore protiv velikih korporacija koje su preuzele i potkopale vladine agencije za zdravstvo u SAD-u.

“Oni od vas koji su bili uključeni u prošlosti u borbi za zaštitu naše djece od loše napravljenih cjepiva ili otrovnih kemikalija u našoj hrani ili vodi, znaju snagu tih industrija koje su potkopale svaku instituciju u našoj demokraciji koje su trebale štititi malu djecu od moćnih, pohlepnih korporacija.

Čak su i farmaceutske tvrtke mogle kupiti kongres. Oni su najveći entitet lobiranja u Washingtonu. Oni imaju više lobista u Washingtonu nego što ima kongresmena i senatora u kombinaciji.

Dva puta su veći u Kongresu nego sljedeći najveći entitet za lobiranje, a to su nafta i plin … Zamislite moć koju imaju nad republikancima i demokratima.

Zarobili su naše regulatorne agencije i pretvorili ih u marionete. Kompromitirali su tisak … i uništili su publikacije koje objavljuju pravu znanost.” (Robert F. Kennedy Jr., iz videozapisa)

Jedan od najnovijih primjera je kada je Robert F. Kennedy Jr predstavio Dewaynea Johnsona, školskog domara koji je uspješno podnio tužbu u kojoj se navodi da je glifosat uzrokovao njegov rak. Tako je i on pobijedio!

Trenutno su u tijeku tisuće tužbi podignute protiv Monsanta, koji je samo jedna od moćnih tvrtki koje utječu na agencije kao što su američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) i Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC).

I da razmislimo, to su agencije koje nam pružaju ‘znanost’ o sigurnosti hrane, lijekova i drugim proizvodima koje proizvode te velike korporacije. I ne samo to, ove agencije pružaju obrazovne resurse medicinskim školama, koje je i “Velika Pharma” u potpunosti preuzela.

Uistinu je nevjerojatno da se u današnje vrijeme obrazovanje pretvorilo u ispiranje mozga. Znanost je korumpirana, izmijenjena, promijenjena, zanemarena i podmetnuta pod tepih samo zato što ugrožava interese nekolicine moćnih ljudi i korporacija koje se skrivaju.

Jednostavno više nije moguće vjerovati u mnoga klinička istraživanja koja su objavljena ili se osloniti na procjenu pouzdanih liječnika ili autoritativnih medicinskih smjernica.

Glifosat, aktivni sastojak u Monsantovom pesticidu RoundUp, savršen je primjer, jer znanost već desetljećima pokazuje koliko je taj pesticid nevjerojatno štetan za ljudsko zdravlje i okoliš, ali je odobreno kao ‘siguran’ za uporabu u zapadnom svijetu.

Nije tajna zašto je glifosat ilegalan u većini zemalja širom svijeta. Isto vrijedi i za genetski modificiranu hranu, za koju je glifosat RoundUp dizajniran.

Pogledajte govor Robert Kennedyja:

 

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,