Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » STOTINE DJECE SPAŠENO IZ DJEČJEG SEKSUALNOG PRSTENA U AMERIČKOJ DRŽAVI MICHIGAN

STOTINE DJECE SPAŠENO IZ DJEČJEG SEKSUALNOG PRSTENA U AMERIČKOJ DRŽAVI MICHIGAN

djecji-prstenJednodnevna policijska akcija u Wayne Countyju u američkoj saveznoj državi Michiganu je vratila 123 nestala djeteta njihovim roditeljima, uključujući žrtve trgovine ljudima

Predanost predsjednika Trump-a da se okonča “apsolutno stravična praksa trgovine ljudima” i dalje se usredotočuje na pedofiliju i epidemiju trgovine ljudima koja je poharala SAD.

Savezne vlasti su zatvorile tisuće ljudi koji su povezani sa trgovinom djece i optužbama za pedofiliju od kada je predsjednik Trump preuzeo dužnost, no ogroman porast broja trgovine ljudima u posljednjih nekoliko godina u velikoj je mjeri skrivan od strane mainstream medija čija je glavna svrha napadanje predsjednika u svakoj prilici.

Operacija MISafeKid, najnova akcija policije, usmjerena je na lociranje dječjih žrtava trgovine seksom, provedena je 26. rujna.

Federalna operacija uključivala je više agencija, uključujući US Marshals Service, FBI, Michigan State Police, Detroit Police Department, National Center for Missing and Exploited Children.

Istražitelji su istražili dokumente o nestaloj djeci prije operacije i započeli posjetom posljednjih poznatih adresa, domove prijatelja i škola u nadi da će pronaći nestalu djecu na sigurnom mjestu.

“Od 301 zapisa nestale djece, 123 je identificirano i sigurno je spašeno tijekom operacije” – izjavio je US Marshals Service u priopćenju objavljenom u utorak.

“123 djeteta su fizički locirana i intervjuirana – što je standardni protokol za policiju u državi Michigan. Sva pronađena djeca su intervjuirana da bi se saznalo da li su korištena u seksualnom prstenu tijekom njihovog vremenskog razdoblja u kojem su smatrane nestalima. Tri su slučaja identificirana kao mogući slučajevi trgovine seksom.”

Osim toga, istražitelji su otkrili informacije o dva nestala djeteta u Teksasu i jedno u Minnesoti. US Marshals Service trenutno aktivno istražuje i radi kako bi pronašli tu djecu.

“Istočni dio države Michigan u potpunosti se zalaže za pomoć državnim i lokalnim agencijama u pronalaženju i oporavku nestale djece, i sprečavanja trgovine ljudima” – navode dužnosnici.

“Poruka nestaloj djeci i njihovim obiteljima koju želimo prenijeti jest da vašu djecu nikada nećemo prestati tražiti.”

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,