Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA POLICIJA PODIGNULA OPTUŽNICU PROTIV OCA KOJI JE BRANIO KĆER OD SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA IMIGRANATA

NJEMAČKA POLICIJA PODIGNULA OPTUŽNICU PROTIV OCA KOJI JE BRANIO KĆER OD SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA IMIGRANATA

njemacka-policajciIncident se dogodio na željezničkoj postaji Hackerbrucke na kojoj je vidno opijen 28-godišnji muškarac iz Eritreje gurnuo ruku pod suknju 21-godišnje djevojke i zgrabio joj stražnjicu

Policija u njemačkom gradu Münchenu podnijela je optužnicu protiv 42-godišnjeg muškarca nakon što je udario imigranta koji je seksualno napao njegovu kćer, piše Breitbart.

Nakon što je postao svjestan seksualnog napada, otac mlade djevojke je udario Eritrejca u lice, piše njemački portal Merkur.

Iako je policija podnijela optužnicu za seksualno uznemiravanje protiv eritreanskog imigranta, također su podnijeli optužnicu za tjelesni napad protiv 42-godišnjaka.

Mnogi građani Njemačke su online bili bijesni zbog toga što je policija podnijela optužnicu protiv oca, a neki su se pitali zar je trebao sjediti i ništa ne činiti dok je imigrant seksualno napao njegovu kćer.

Glasnogovornica savezne policije grada Municha Petra Wiedmann izjavila je kako je policiji potrebna istraga za oba kriminalna djela.

“Na pravosuđu je da procjeni slučaj. Postoji sumnja da postoje dva kriminalna djela, jedno seksualno uznemiravanje, a druga tjelesna ozljeda. Policija je zakonom dužna goniti oboje” – rekla je.

Napad se dogodio tijekom Oktoberfesta, najvećeg festivala u Munchenu, koji je posljednjih godina doživio masivan porast nesigurnosti zbog prethodnih seksualnih napada na ostalim festivalima u Njemačkoj uz rastuću prijetnju radikalnog islamskog terorizma.

Godine 2016. festival je imao jedan od najmanjih posjeta zabilježenih u nekoliko desetljeća – dok su zabilježeni seksualni napadi porasli u brojnosti – godinu dana nakon imigrantske krize.

Samo godinu dana kasnije u 2017. godini, bavarske vlasti su izvijestile o povećanju broja napada migranata od 91 posto, a imigranti čine 25 posto osumnjičenih koji su bili uključeni u slučajeve silovanja u regiji.

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,