Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TORONTO: MIGRANTI SMJEŠTENI U HOTELU ‘KOLJU KOZE’ U JAVNIM KUPAONICAMA

TORONTO: MIGRANTI SMJEŠTENI U HOTELU ‘KOLJU KOZE’ U JAVNIM KUPAONICAMA

kanada-hotelGosti hotela se žale na prijetnje, seksualno uznemiravanje i hrpe smeća

Američki posjetitelji su boravili u hotelu u Torontu gdje se nalaze stotine “izbjeglica” tvrde da su službe za životinje morale djelovati zbog toga jer su migranti klali koze u javnim kupaonicama

Ove tvrdnje se pojavljuje u članku dnevnika Toront Sun pod naslovom ‘Neprilagodljivi’ migranti i dalje dolaze u Toronto, prenosi Infowars.

Sva azilantska prihvatilišta u Torontu su puna i 18-20 uglavnom nigerijskih “izbjeglica” svakodnevno dolazi u grad, te je vlada dužna plaćati hotele za smještaj novopridošlica, unatoč tome što je već potrošila 64,5 milijuna dolara na stambeno zbrinavanje migranata u posljednjih 11 mjeseci.

Ukupno je 1.719 ilegalnih migranata / izbjeglica / tražitelja azila” smješteno u hotelima u Torontu, uključujući 577 smještenih u hotelu Radisson Toronto East u 146 soba.”

Prema gostima hotela, hotel je pretvoren u kompletnu paklenu rupu.

“Ugledna web stranica Tripadvisor​u proteklih je nekoliko tjedana je bila preplavljena šokantnim recenzijama hotela, nazvavši ga “zoološkim vrtom, prljavim, bučnim i opasnim”, s predvorjem prepunim izbjeglica i dvoranama punih grafita i smeća” – navodi članak, dodavši kako gosti koji plaćaju nisu znali da je 61% hotelskih kapaciteta namijenjeno imigrantima.

“U utorak, je jedan posjetitelj iz Virginije nazvao taj hotel s tri zvjezdice “sramotom”, tvrdeći da se trebaju pozvati službe za životinje jer su jedne noći “imigranti klali koze u javnim kupaonicama. Gost hotela je rekao da se pucnjava iste noći čula i izvan hotela. “

Niz postova na portalu Tripadvisor​također pokazuju recenzije gostiju koji se žale da se hotel pretvorio u de facto kamp za imigrante.

“Moju kćer su stalno uznemiravali punoljetni muškarci / izbjeglice … ne dovodite u ovaj hotel djecu ili ženu!” – rekao je u objavi jedan gost.

“Osoblje nas je trebalo obavijestiti da je to izbjeglički kamp” – rekao je drugi.

“U ovom hotelu sam već 16 godina. Nekad je bio izvrstan hotel. Sve se promijenilo otkako je postao centar za izbjeglice” – rekao je drugi gost.

“Moje ženske kolege je pratila grupa muškaraca koji su izgovarali vulgarne i perverzne stvari … ako želite posjetiti zemlju trećeg svijeta bez odlaska iz Toronta, dođite ovdje” – rekao je drugi komentar objavljen na Googleu.

Tripadvisor je odgovorio na pritužbe suspendiranjem novih recenzija hotela.

“Zbog nedavnog događaja koji je privukao medijsku pozornost i doveo do priljeva preglednih podnesaka koji ne opisuju iskustvo iz prve ruke, privremeno smo obustavili objavljivanje novih recenzija za ovaj unos” – navodi se u poruci na stranici Tripadvisor ovog hotela.

Izbjeglice se također smještaju u hotelima u ostalim glavnim zapadnim gradovima, uključujući i Berlin, gdje je vlada priopćila kako će potrošiti 600 milijuna eura eura za stambeno zbrinajvanje migranata u luksuznim hotelima po cijeni od 18.000 eura po “izbjeglici”, a 10.000 beskućnika će ostaviti na berlinskim ulicama.

No, kako je kanadski premijer Justin Trudeau u više navrata jasno iznio, “To je cijena koju moramo platiti da ne bi bili rasisti; Uostalom, raznolikost je naša snaga.”

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,