Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRAŽITELJ AZILA BRUTALNO SILOVAO DIJETE KOJE GA JE PODUČAVALO NJEMAČKI JEZIK – ‘Mislio sam da ima 18 ili 19 godina’

TRAŽITELJ AZILA BRUTALNO SILOVAO DIJETE KOJE GA JE PODUČAVALO NJEMAČKI JEZIK – ‘Mislio sam da ima 18 ili 19 godina’

njemacka-djevojka27-godišnja osoba imala je “potpuni seksualni odnos” i “upotrijebljena je sila” tijekom odnosa, prema tužiteljstvu

A 27-godišnji tražitelj azila u gradu Buckeburg u Njemačkoj, priznao je da je prisilio 13-godišnju djevojčicu na seks s njim, prenosi njemački portal Unser Tirol (unsertirol24.com).

Mlada djevojka i migrant su se susreli u lokalnom centru za izbjeglištvo i sastali su se nekoliko puta.

Migrant je rekao da želi naučiti njemački jezik.

Ali kad je imao priliku, došle su na vidjelo njegove stvarne namjere. Napao je i silovao 13-godišnju djevojčicu u sobi svojeg prijatelja u Buckeburgu.

“Moja je kći rekla da ju je zatočio i zaključao vrata” – citirao je djevojčinu majku Schaumburg News. “On ju je prisilio na što je ona rekla: “Ne, ne želim to.”

Imigrant je tvrdio da nije znao da je njegova žrtva imala samo 13 godina. “Mislila sam da ima 18 ili 19. Izledala je odraslo.” – rekao je on na njemačkom sudu.

Optuženi se sada mora dokazati krivim od strane suda. Tužitelj Karin Dubben je optužio tražitelja azila za teško seksualno zlostavljanja djeteta.

27-godišnja osoba imala je “potpuni seksualni odnos” i “upotrijebljena je sila” tijekom njega, prema tužitelju.

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,