Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » KLIMATSKI ALARMIST AL GORE OBJAVIO LAŽ O URAGANU FLORENCE! RAZOTRILI GA ZNANSTVENICI

KLIMATSKI ALARMIST AL GORE OBJAVIO LAŽ O URAGANU FLORENCE! RAZOTRILI GA ZNANSTVENICI

al-florenceAl Goreov ego je tijekom vikenda primio par jakih udaraca, nakon što su brojni visoko cijenjeni znanstvenici odbacili njegove tvrdnje da je uragan u Florence rezultat čovjekovog globalnog zatopljenja

Gospodin Gore je izjavio u petak kako dvije velike oluje na Atlantiku i Pacifiku nikad nisu istodobno zadesile stanovništvo u pisanoj povijesti.

“Ovo je prvi put u povijesti da dvije velike oluje idu istodobno na Atlantiku i Tihom oceanu” – rekao je klimatski alarmist Al Gore guverneru na Globalnom summitu o klimatskim promjenama u San Franciscu.

On je naveo aktivnosti oluja na suprotnim stranama svijeta kao primjer klimatskih promjena koje izazivaju neobične i ekstremne vremenske uvjete, no meteorolog Ryan Maue brzo je odbacio te tvrdnje g. Gorea.

“Al Gore je samo (lažno) tvrdio bez ikakvih dokaza da nikad nismo imali uragane u isto vrijeme na Atlantiku i Pacifiku” – rekao je gospodin Maue, profesor na institutu Cato.

Gospodin Maue je rekao da je tvrdnja “prvi put u povijesti” išla zajedno u mainstream medijima sa izvještajem NBC Newsa prošlog tjedna pod naslovom “U rijetkim slučajevima, atlantske i pacifičke oluje se pojavljuju istodobno”.

U članku se navodi meteorolog dr. Phil Klotzbach sa sveučilišta Colorado State University, koji je opisao olujnu sezonu na Pacifiku i Atlantiku kao neuobičajenou, ali nije rekao ništa o istovremenim pojavama uragana bez presedana.

“Sada je zanimljivo da je Tihi ocean još uvijek aktivan, no Atlantik je vrlo aktivan, što nije uobičajeno” – izjavio je g. Klotzbach za NBC. “Iznenađen sam što istodobno vidim uragane u Tihom oceanu i Atlantiku.”

Članak nastavlja: “Istraživač je rekao da se to dogodilo u manjoj mjeri u 2016. godini, ali primjećuje da ovaj put je oko uragana na Atlantiku pokazalo neobičan bijes nakon čega je slijedila relativna hibernacija”.

Gospodin Maue, čiji su komentari prvi put objavljeni u Daily Caller, izjavio je da je članak NBC-a “u potpunosti propustio istinu o tekućim uraganima i njihovoj pojavnosti”.

Jednodnevni klimatski summit, čiji je domaćin bio kalifornijski guverner Jerry Brown, je ugostio poznate osobe poput poznatog klimatskog manipulatora Al Gorea, demokratskog megadonora Michael Bloomberga, Tom Steyera, Harrison Forda i Alec Baldwina, i također je privukao mnoštvo anti-kapitalističkih prosvjednika.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,