Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » NAJVEĆI SVJETSKI INOVATOR PODRŽAO LEGALIZACIJU: Elon Musk u emisiji zapalio joint sa Joe Roganom

NAJVEĆI SVJETSKI INOVATOR PODRŽAO LEGALIZACIJU: Elon Musk u emisiji zapalio joint sa Joe Roganom

musk-marijuanaTeško je otići s podcasta Joe Rogana, a da niste napušeni. U to se zasigurno uvjerio poduzetnik i izumitelj Elon Musk kad je kao Roganov gost pri kraju podcasta objeručke prihvatio joint i napušio se

Vlasnik tvrtke Tesla i Space X Elon Musk tijekom posljednjeg intervjua koji je dao Joe Roganu pušio je marihuanu i pio viski, zbog čega je, prema pisanju pojedinih medija, vrednost dionica njegove kompanije počela padati, a jedan od direktora je dao otkaz.

Tijekom emisije Rogan ga je pitao i u kom stanju se nalazio kada je uspio izmisliti toliko toga, na šta je ovaj rekao da mu je mozak konstantno pun ideja.

„Kada si shvatio da si drugačiji od drugih?“, upitao je voditelj, a Musk mu je kratko odgovorio „Prije šest godina“.

„Prvo sam pomislio da sam lud“, dodao je Musk i istaknuo da većinu negativnih komentara na internetu ignorira.

„Na Twitteru je mnogo negativnih komentara… Ne razumijem kako netko pomisli da ako obriše objavu na Twitteru da je to kao da nikad ništa nije napisao“, rekao je i podsjetio da u svakom trenutku postoji netko tko će snimiti tu objavu prije nego što ju izbrišete.

Muskovi twitovi su privukli brojne kontroverze i u privatnom i poslovnom životu, piše Metro.

Kada je krenuo zapaliti joint, Rogan je cimnuo Muska kako sigurno ne smije probati zbog dioničara. No, s obzirom da je u saveznoj državi Kaliforniji marihuana legalizirana, Musk je bez odugovlačenja uzeo joint i povukao dim, nakon što mu je Rogan rekao da je potpuno legalno.
 

 
(B92)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,