Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » LJEPOTICA RASKRINKALA OPASNU SEKTU: Manekenka opisala žrtvovanje djece i doživjela sudbinu GORU OD SMRTI

LJEPOTICA RASKRINKALA OPASNU SEKTU: Manekenka opisala žrtvovanje djece i doživjela sudbinu GORU OD SMRTI

natalie-illuminatiNatalie Augustine je bila nizozemski supermodel 1980-ih godina. Danas je ona zatvorena u mentalnoj bolnici, što je klasičan oblik kažnjavanja disidenata

Njen zločin je otkrivanje izopačenosti Iluminata u novoj knjizi “Natalie – Tamna strana modne industrije: Monarch kontrola uma, ropstvo i seksualno zlostavljanje.“

Natalie Augustine je bila model pod kontrolom uma metode MK-Ultra i seksualni rob koji je usluživao političare kao nagradu za njihove usluge superbogatim sotanistima koji kontroliraju svijet.

Njen um je bio podijeljen traumom dok je bila malo dijete, tako da je njene seksusalne usluge izvodio drugi “alter“. Ona ih se nije sjećala, ali je bilo očigledno da ih je pružala.

Ona je dva puta ostala trudna, a se nije sjećala odnosa. Ponuđeni su joj milijuni za bebu, ali je ona umjesto toga odlučila abortirati. Ona je također imala druge psihičke moći i funkcije u podzemlju tajnih agentura i sotanističke elite, piše Henrymakow.com.

Izopačenost Iluminata koju je ona otkrila je u skladu sa otkrićima nizozemskog bankara Ronalda Bernarda. Superbogati i plemići pripadaju sotanističkom kultu i angažirani su u pedofiliji, mučenju i ubojstvima djece i beba, i kanibalizmu, na rutinskom nivou.

Policija i vojne obavještajne službe im omogućavaju ove zločine i da ih prikrivaju. Zviždači bivaju ubijeni ili zatvoreni u mentalnu bolnicu, što je u Natalienom slučaju Psihijatrijska bolnica “Mentrum” u Amsterdamu.

Ona je u prošlosti bila zatvorena dva mjeseca u izolacijskoj ćeliji od strane “nizozemske kontraobavještajne službe“. Oni su je golu vezali za stolicu i ispitivali je o “šiframa“ kojima njena normalna osobnost ne može pristupiti. Zatim su je odveli u “Mentrum” gde su je skinuli golu i davali joj lijekove.

Njenoj knjizi je pomogao Robin de Ruiter, autor knjige “13 sotanističkih krvnih linija: popločavanje puta do pakla“. Njegov uvod pruža objašnjenje metode MK-Ultra ispiranja mozga i tome kako su modne agencije u biti bordeli. Agenti za angažiranje su makroi. Modeli koji se opiru nestaju.

Natalie kaže da je većina top modela iz 1980-ih godina trgovala seksom radi slave i bogatstva. Ona tvrdi da je bila drogirana i silovana od strane glumca Keanu Reevesa. “Većina filmskih zvijezda nisu samo robovi Monarcha, već su mnogi od njih i dreseri robova; i svi žive dvostrukim životom.“

Pedofilski milijarder bi odveo svjetski poznate muškarce na svoj “otok orgija“, gde bi imali seks sa drogiranim maloljetnim djevojčicama. “Dnevnik letenja uključuje princa Alberta, Bill Clintona i Donalda Trumpa, a krajnja svrha je bila – ucjena.”

Natalie je bila na događajima kojima su prisustvovali David Rockefeller i članovi obitelji Rothschild. “Odjednom je nastala neka pomutnja… Jako stara dama je ušla i svi su pravili mjesta da ona prođe. Izgledala je kao da je stara nekoliko stotina godina… Tjelohranitelji su joj pomogli da hoda. Bila je prekrivena draguljima… Došla je do mene i pogladila mi ruku. ‘Čast mi je što sam te upoznala. Imaš prelijepu kožu’”.

Očigledno, ljudi koji imaju sve traže onu jednu stvar koju ne mogu imati. Ona se umirovila iz modelinga 1990-ih godina i postala je istraživač i aktivistica protiv pedofilije.

“Otkrila sam da je incest bio ogroman i da su silovatelji djece teško ikada bili kažnjeni u Nizozemskoj… nizozemski sustav je štitio ova čudovišta… gledala sam stvaranje pedofilskog društva.”

“Europska unija je 2018. godine pripremala dalekosežne planove za legalizaciju i normalizaciju pedofilije i dekriminalizaciju seksa sa djecom širom Europe. Princip minimalnog uzrasta je već odbačen od strane nekoliko europskih zemalja. U ovim zemaljama, odraslima je dozvoljeno da imaju seks sa djecom bilo kojeg uzrasta. Oni neće biti krivično gonjeni za silovanje djece ukoliko žrtva ne može dokazati “prijetnju, nasilje, prinudu.”

Kao što vidite, čovječanstvom djelomično vladaju njegovi najizopačeniji elementi koji nas uvode u njihov sotanistički kult, da nas bolje iskorištavaju. Natalie Augustine je hrabra žena. Treba zahtjevati njezino hitno puštanje.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(Kurir.rs/Henrymakow.com)

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,