Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PROSVJEDNIK IZ NJEMAČKOG GRADA CHEMNITZA: ‘VIŠE NE MOGU POVESTI SVOJU KĆER ILI SUPRUGU U GRAD ZBOG ZLOSTAVLJANJA MIGRANATA’

PROSVJEDNIK IZ NJEMAČKOG GRADA CHEMNITZA: ‘VIŠE NE MOGU POVESTI SVOJU KĆER ILI SUPRUGU U GRAD ZBOG ZLOSTAVLJANJA MIGRANATA’

chemitz-prosvjednikNjemački grad je postao epicentar prosvjeda protiv anti-masovnih migracija

Video iz Chemnitza pokazuje njemačkog državljanina na prosvjedu protiv masovne imigracije koji objašnjava kako više ne može odvesti svoju ženu i kćer u grad zbog zlostavljanja muslimanskih migranata.

Chemnitz je bio epicentar nekoliko sukoba između anti-migrantskih prosvjednika i ljevičara tijekom posljednjeg tjedna nakon ubojstva 35-godišnjeg Daniel Hilliga od strane sirijskog i iračkog imigranta.

Isječak pokazuje nekoliko prosvjednika koji pokušavaju objasniti ljevičarima zašto prosvjeduju.

“Radio sam ovdje 40 godina. Više ne mogu ići u grad sa mojim unucima. Zašto? Moja supruga, moja kćerka su otišle nedugo prije u grad” – objašnjava čovjek.

“Ispred policajaca, arapski građani, mladi muškarci dobro odjeveni, stilski sa skupim mobilnim telefonom prolazili su pored nje i dobacivali …”Hoćeš se jeba*i” i “Želiš li se jeba*i?”

“I pitam se da li je to normalno?” – dodao je. “Da sam je to učinio prije 4 godine, oni bi me u policiju kao seksualnog prijestupnika, ali oni, zatvoreni, zatvoreni, zatvoreni!”

Ljevičarska žena se u videu okrenula ne želivši slušati muškarca i njegovu priču. On je kasnije istaknuo kako su neredi u Chemnitzu počeli tek nakon što je migrantica pljunula na grobove Nijemaca.

“I takvi ljudi ostaju slobodni! Ovo je neshvatljivo! Nesvatljivo!” – tvrdio je drugi muškarac.

Gradonačelnica Chemnitza reagirala je na prosvjede proglašavajući izvanredno stanje, poslavši 1.200 policajaca na ulice kako bi osigurala grad.

“Uvjerena sam da ćemo mobilizirati snage kao što danas vidimo, što jasno pokazuje da nećemo dopustiti da desničari potkopavaju državu” – rekla je za Sky News.

Jučer su prosvjednici marširali u tišini noseći velike transparente na kojima su se nalazile njemačke žrtve ubojstava imigranata.

Njemačka je omogućila da više od milijun migranata, uglavnom s Bliskog istoka, ilegalno uđe u zemlju od 2015. godine.

Nasilni zločini su porasli u Njemačkoj od tada, a 90% je zbog imigranata, prema vlastitoj statistici njemačke vlade.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,