Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CENZURA ALEX JONESA NEĆE STATI NA TOME: Portali za alternativnu medicinu, kanabis i zdravstvene slobode već su na crnoj listi

CENZURA ALEX JONESA NEĆE STATI NA TOME: Portali za alternativnu medicinu, kanabis i zdravstvene slobode već su na crnoj listi

aleks-cenzuraOsnivač i predsjednik jedne od glavnih kompanija za analizu mainstream medija je rekao nedavno da je “čišćenje” Alexa Jonesa i InfoWars-a iz društvenih medija “sklizak teren” prema autoritarnoj cenzuri i utišavanju svih glasova koji se usuđuju kritizirati status quo

U nedavnoj izjavi za Breitbart.com Brent Bozell iz Media Research Center proglasio je potez „stajanjem na rubu litice”, ističući da su YouTube, Apple, Facebook, Spotify, i mnogi drugi kooptirali u kapituliranju fašističkih zahtjeva lažnih vijesti kao što je CNN.

Iako osobno ne podržava Alex Jonesa, niti vjerujem da je pravi konzervativac, Bozell kaže da je apsolutno pogrešno da ga distributeri online sadržaja baniraju sa svojih platformi. Ove jasne taktike cenzure, kaže on, naglašavaju “uznemirujući trend” prema totalitarizmu i potpunom ukidanju slobode govora.

“Web stranice društvenih medija navodno su neutralne platforme, ali sve više postaju prilike da lijevi i mainstream mediji cenzuriraju bilo koji sadržaj koji im se ne sviđa” – kaže Bozell, ističući da se ljudi koji se protive ubijanju nerođenih beba, podržavaju Drugi amandman, ili na neki drugi način odbacuju liberalnu Agendu se sve više “zabranjuju” na društvenim medijima.

“Konzervativci su sve više zabrinuti da InfoWars nije krajnje točke za one koji žele zabraniti govor. To je samo početak. Brzo se približavamo točki gdje će cenzura i suprotni glasovi postati norma. To je opasno.”

Cenzura je jedan od načina na koji liberali utišavaju argumente koje ne mogu pobijediti. Mnogi od njih ne mogu imati debate sa ljudima o svojim uvjerenjima jer odmah aktiviraju cenzuru svaki put kad im se drugi protive.

Liberali su redefinirali riječi kao što su “uznemiravanje”, “napad” i “nasilje” u svemu čemu se ne slažu

U pokušaju objašnjavanja razloga iza uklanjanja Jonesa sa njihovih platformi, socijalna medijska kabala tvrdi da njegov sadržaj sadrži “dehumanizacijski jezik”, a često i ciljane “ljude koji su transrodni, muslimani i imigranti, što krši naša pravila o govoru mržnje„.

Ali ova tvrdnja gotovo da ne drži vodu, s obzirom na to kako sve vrste ljevičarskih govora mržnje koji ciljaju bijele ljude, kršćane i konzervativce i dalje zagađuju društveni medijski svijet.

To je hipokritički dvostruki standard koji daje liberalima slobodno izražavanje kako bi izbacili toliku mržnju u ime “slobodnog govora”, dok osuđuju sve konzervativne stavove kao “govor mržnje”.

Liberali su čak redefinirali engleski jezik kako bi se uklopio u njezinu proturječnu Agendu, tvrdeći da desničarska uvjerenja i govor predstavljaju “uznemiravanje” ili čak “napad”.

Recikliranjem svega što uznemiruje liberale kao “nasilje”, na primjer, pokušavaju provesti svoju orvelovsku policijsku državu u kojoj su dopuštene samo liberalne odobrene točke gledišta.

“Možete biti uklonjeni sa društvenih medija, cenzurirani, oklevetani i vaš ugled može biti potpuno uništen zbog tračeva i laži koje su podruprte ekstremnom cenzurom kak bi utišali naše neslaganje”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,