Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA ULAŽE 5 MILIJUNA DOLARA U PODUČAVANJE IMIGRANATA KAKO DA ‘ZAVEDU PLAVUŠE’

ŠVEDSKA ULAŽE 5 MILIJUNA DOLARA U PODUČAVANJE IMIGRANATA KAKO DA ‘ZAVEDU PLAVUŠE’

svedska-plavusaŠvedska socijalistička vlada priopćila je kako planira potrošiti milijune dolara na pružanje tečajeva podučavanja muslimanskih izbjeglica kako zavesti i kako imati seks sa plavušama

Dio novca bit će utrošen na web stranicu švedske socijalističke vlade “Youmo” za seksualno obrazovanje, koja sada pruža prijevode na arapskom, somalijskom i darijskoj jeziku koje govori većina muslimanskih migranata u zemlji, piše Friatider.se

Prema web stranici vlade, cilj je podučiti migrante “zdravlju, seksualnosti i ravnopravnosti spolova”. Na web stranici, seksualne informacije su ilustrirane, između ostalog s nekoliko slika imigranata sa plavokosim, švedskim ženama.

Pod temom “Biti u ljubavi” – ilustrirana je slikom mlade plave žene koja ljubi tamnoputog čovjeka – uz koju se može pročitati… “Ljubav je obično lijep osjećaj. Neki ljudi su se mnogo puta voljeli, drugi nikada nisu bili zaljubljeni.”

Web stranica također pokušava naučiti muslimanske imigrante da je prostitucija, trgovina ljudima, seksualno zlostavljanje, silovanje, ubojstva iz časti i ugnjetavanje – uključujući i sakaćenje ženskih genitalija – zakonski zabranjeno.

Prema Fria Tider, Ministarstvo za mlade i civilne poslove (MUCF) je naručeno za daljnje obrazovanje u suradnji sa organizacijom Mrežom za prijam mladih (UMO).

“Misija uključuje širenje informacija o stranici “Youmo”, širenje napora za novačenje profesionalaca koji će pomagati mladim novim imigrantima, kao i pružanje dugoročne obuke vještina za profesionalce kroz razvoj web obrazovanja” – piše Vlada.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,