Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ŠOKANTNO: VISOKOPOZICIONIRANI PASTOR TVRDI DA JE VODIO SOTONISTIČKI RITUAL U KOJEM JE UBIJENO 675 DJECE UZ POMOĆ LIJEČNIKA

ŠOKANTNO: VISOKOPOZICIONIRANI PASTOR TVRDI DA JE VODIO SOTONISTIČKI RITUAL U KOJEM JE UBIJENO 675 DJECE UZ POMOĆ LIJEČNIKA

pastorVisokopozicioniran pastor iz neimenovane afričke države je priznao da je ubio 675 djece kao dio sotonističkih rituala koji je uključivao državne dužnosnike na visokoj razini, poslovne lidere i liječnike

U nedavno objavljenom videu, neimenovani muškarac, koji je nosio masku kako bi prikrio svoj identitet, izjavio je u televizijskom intervjuu da je proveo 17 godina života sa Sotonom, prenosi Dailymail.co.uk.

U svojem ‘priznanju’, rekao je da je ubio 675 ljudi koji su ‘uglavnom bili djeca’ koju su mu na raspolaganje dali članovi okultne skupine u medicinskoj struci.

Lokalni izvještaji, međutim, ne spominju nikakvu policijsku istragu zbog navodnih ritualnih ubojstava i ne govore kada i gdje su se dogodili.

Čovjek, za kojeg se vjeruje da je u svojim tridesetima, rekao je da je rođen s mračnim duhovima i da je na raspolaganju imao više od 650 demonskih duhova – od kojih je neke čak i prozvao po imenu.

Rekao je kako je trebao prinijeti žrtve kako bi održao svoju moć – ali je od tada napustio ‘sotonsko kraljevstvo’, prema izvješćima u njegovoj zemlji.

Videozapis čovjeka koji je izrekao čudne tvrdnje pojavio se u medijima u državi Gani, u kojem se tvrdi da je isječak izbačen prije no što je mogao biti pušten javno na televiziji.

VIdeo je razotkrio tzv. “lažne” pastore u zemlji optužujući ih da koriste mračne sile kako bi zavarali svoje sljedbenike.

Prema Yen.com, pastor je porekao da govori za novčanu dobit – rekavši da je bio sin bivšeg šefa pravosuđa koji mu je ostavio nasljedstvo nakon što je preminuo.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,