Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ┼áOKANTNO: VISOKOPOZICIONIRANI PASTOR TVRDI DA JE VODIO SOTONISTI─îKI RITUAL U KOJEM JE UBIJENO 675 DJECE UZ POMO─ć LIJE─îNIKA

┼áOKANTNO: VISOKOPOZICIONIRANI PASTOR TVRDI DA JE VODIO SOTONISTI─îKI RITUAL U KOJEM JE UBIJENO 675 DJECE UZ POMO─ć LIJE─îNIKA

pastorVisokopozicioniran pastor iz neimenovane afri─Źke dr┼żave je priznao da je ubio 675 djece kao dio sotonisti─Źkih rituala koji je uklju─Źivao dr┼żavne du┼żnosnike na visokoj razini, poslovne lidere i lije─Źnike

U nedavno objavljenom videu, neimenovani mu┼íkarac, koji je nosio masku kako bi prikrio svoj identitet, izjavio je u televizijskom intervjuu da je proveo 17 godina ┼żivota sa Sotonom, prenosi Dailymail.co.uk.

U svojem ‘priznanju’, rekao je da je ubio 675 ljudi koji su ‘uglavnom bili djeca’ koju su mu na raspolaganje dali ─Źlanovi okultne skupine u medicinskoj struci.

Lokalni izvje┼ítaji, me─Ĺutim, ne spominju nikakvu policijsku istragu zbog navodnih ritualnih ubojstava i ne govore kada i gdje su se dogodili.

─îovjek, za kojeg se vjeruje da je u svojim tridesetima, rekao je da je ro─Ĺen s mra─Źnim duhovima i da je na raspolaganju imao vi┼íe od 650 demonskih duhova – od kojih je neke ─Źak i prozvao po imenu.

Rekao je kako je trebao prinijeti ┼żrtve kako bi odr┼żao svoju mo─ç – ali je od tada napustio ‘sotonsko kraljevstvo’, prema izvje┼í─çima u njegovoj zemlji.

Videozapis ─Źovjeka koji je izrekao ─Źudne tvrdnje pojavio se u medijima u dr┼żavi Gani, u kojem se tvrdi da je isje─Źak izba─Źen prije no ┼íto je mogao biti pu┼íten javno na televiziji.

VIdeo je razotkrio tzv. “la┼żne” pastore u zemlji optu┼żuju─çi ih da koriste mra─Źne sile kako bi zavarali svoje sljedbenike.

Prema Yen.com, pastor je porekao da govori za nov─Źanu dobit – rekav┼íi da je bio sin biv┼íeg ┼íefa pravosu─Ĺa koji mu je ostavio nasljedstvo nakon ┼íto je preminuo.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,