Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CNN: ‘Vlada u sjeni’ mora pod hitno srušiti predsjednika Trumpa (VIDEO)

CNN: ‘Vlada u sjeni’ mora pod hitno srušiti predsjednika Trumpa (VIDEO)

md-trumpCNN-ov analitičar i bivši agent FBI-a Philip Mudd pozvao je ‘Vladu u sjeni’ da sruši predsjednika Trumpa na bilo koji nužan način

Govoreći za televiziju CNN u ponedjeljak, Mudd se pitao naglas kada će “Vlada u sjeni” izaći iz sjene i suprotstaviti se Trumpu nakon njegove tiskovne konferencije s predsjednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju u Finskoj.

Slijedi djelomični transkript:

VODITELJ: Senator McCain kaže da je zajednička konferencija za tisak Trumpa i Putina bila najsramotniji prikaz američkog predsjednika na svjetskoj sceni. Phil se slažete li se s tim?

MUDD:​ Mislim da, ali moramo se vratiti još kratko nakon ovoga i reći, što dalje? Vidjeli ste senatore koji su se pobunili. U prošlosti ste vidjeli senatore usred bolesti, poput Senatora McCaina, poput senatora Jeffa Flakea koji su napustili senat. Sada vidite kako je Marco Rubio očito progovorio.

Moje pitanje je … kada će članovi unutarnjeg kruga predsjednika kazati “pogledajte, imamo prekomorsku dilemu u kojoj nas, u smislu američke vlade, prikazuje gore od tiranina – to jest, Vladimira Putina”.

Tajnik Domovinske sigurnosti izašao je s izjavama ovog tjedna o nastavku ruskog uplitanja. Ovo nije bilo kada je Obama bio predsjednik. To se dogodilo ovog tjedna. Redatelj FBI-a nastavlja istragu. Odjel pravosuđa i dalje podupire istragu. Kongres i dalje kaže da je ova istraga legitimna.

Znatiželjna situacija u američkoj vladi je kada ćemo vidjeti “Vladu u sjeni” kako izlazi i kaže “ne možemo se složiti sa vladom”, bilo da je riječ o Babinetu ili Senatu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,