Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BIVÅ I LIJEČNIK MUZIČKE ZVIJEZDE OTKRIO: Michaela Jacksona je ‘kemijski kastrirao’ njegov otac dok je bio dječak (VIDEO)

BIVÅ I LIJEČNIK MUZIČKE ZVIJEZDE OTKRIO: Michaela Jacksona je ‘kemijski kastrirao’ njegov otac dok je bio dječak (VIDEO)

michael-kastracijaOsobni liječnik Michaela Jacksona tvrdio je da je pjevača njegov otac “kemijski kastriran” kao dječaka kako bi spriječio njegov razvoj – i održao visoki glas

Conrad Murray, koji je bio Jacksonov osobni liječnik i koji je bio u zatvoru dvije godine zbog nehotičnog ubojstva ikone pop glazbe, snimip je izjavu u videu u kojem je osudio Joea Jacksona, koji je umro prošlog mjeseca.

“Činjenica da je [Michael] bio kemijski kastriran da bi održao svoj visoki glas je izvan svakog razuma” – rekao je Murray u video kojeg je objavio The Blast.

Murray je tvrdio da je Jackson dobio hormonske injekcije kada je imao 12 godina u pokušaju da izliječi akne i zaustavi mutaciju glasa. Tu tvrdnju je liječnik prvi put iznio u svojoj objavljenoj knjizi 2016. godine.

Michael Jackson je umro 2009. godine zbog predoziranja propofolom i sedativima. Postao je slavan ka dijete dok je zajedno s braćom i sestrama bio član grupe ‘The Jackson 5′, čiji je manager bio njihov otac.

Murray je tvrdio da mu se Jackson povjerio “o mnogim patnjama pod patronatom svoga oca koje su bile izvan poimanja.”

Rekao je da je Joe Jackson bio “jedan od najgorih očeva svojoj djeci u povijesti” i dodao: “Nadam se da će Joe Jackson tražiti otkup grijeha u paklu.”

Francuski vaskularni kirurg objavio je slične izjave u 2011. godini, čak i napisavši knjigu o tome.

Dr. Alain Branchereau rekao je da je Jackson kemijski kastriran uz pomoć sintetičkog muškog hormona Cyproterone.

Nakon istraživanja ovog “lijeka” i istraživanja fotografija i stručnjaka na terenu, Branchereau je otkrio da on sprečava rast dlačica i grkljana. Također utječe na kosti, Å¡to može dovesti do slabog kostura i velikog prsnog koÅ¡a.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,