Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Rothschild i Rockefeller nisu među najbogatijim pojedincima, niti među najbogatijim obiteljima! ZAŠTO?

Rothschild i Rockefeller nisu među najbogatijim pojedincima, niti među najbogatijim obiteljima! ZAŠTO?

bogati-ljudiAmerikanci najavljuju svake godine ljestvicu najbogatijih ljudi na svijetu. Godinama su bili na vrhu Bill Gates, Warren Buffett, Jeff Bezos …

Tijekom svih ovih godina mnogi se redovito pitaju širom svijeta: gdje su Rothschildi i Rockefelleri? Iz tog razloga ništa se nije promijenilo u tom pogledu, a vjerojatno i neće.

Na ovakav zaključak upućuje i rang lista najbogatijih obitelji na svijetu koji je napravila i objavila američka agencija Bloomberg. Zašto ni Rothschilda ni Rockefellera nema među najbogatijim obiteljima?

Bloomberg je proglasio Waltone najbogatijom obitelji svijeta, u čijem je vlasništvu najveća američka mreža supermarketa Walmart. Njihovo se bogatstvo procjenjuje na 151 milijardu dolara.

Na drugo mjesto je postavio sinove osnivača Koch Industries, Freda Kocha – Charlesa i Davida – koji zajedno imaju najmanje 99 milijardi dolara.

Iza njih su potomci Frank Marsa, utemeljitelja Mars grupe. Zajedno oni “teže” 88 milijardi dolara.

Četvrto mjesto drže obitelji koje u svojem vlasništvu imaju najvećeg svjetskog proizvođača piva Anheuser-Busch InBev. Njihovo bogatstvo se procjenjuju se na 54 milijarde dolara.

Sljedeće mjesto drže nasljednici modne kuće Hermes sa 49 milijardi dolara.

Ukupno bogatstvo 25 najbogatijih obitelji planeta premašuju trilijun dolara.

A Rothschild i Rockefeller – nisu u 25!

Ovo je utoliko čudnije što Bloomberg navodi i naglašava da je rejting uključivao obitelji čije je bogatstvo bar jednom bilo nasljeđeno. Prelazilo iz generacije u generaciju.
 
(fakti.org)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , ,