Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Liberija: Američki Centar za Kontrolu i Prevenciju Bolesti je Stvorio Epidemiju Ebole u Africi

Liberija: Američki Centar za Kontrolu i Prevenciju Bolesti je Stvorio Epidemiju Ebole u Africi

ebola-afrikaVlasti u Liberiji pronašle su dokaze da je Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) namjerno stvorio epidemiju Ebole u Africi kao dio programa biološkog ratovanja

Prema istražiteljima, godinu dana prije izbijanja Ebole u zapadnoj Africi, CDC je tajno vodio “istraživački laboratorij” koji proučava uzorke Ebola virusa, piše Ahtribune.

Otkriveno je da su uzorci bili odbačeni na području glavnog grada Monrovia, umjesto da budu spaljeni kao što nalaže uobičajeni protokol.

Dok su stotine ako ne i tisuće Liberijanaca koji su preživljavali kopali po ovim hrpama smeća, bilo je samo pitanje vremena kada će netko biti zaražen laboratorijskom opremom i nusproduktima u kojima je bio virus Ebole i eto…, epidemija smrtonosnog virusa koji nikada prije nije pronađen u zapadnoj Africi je mogla eksplodirati na mjestu događaja.

Naravno da možda nije bilo čvrstog otpada iz istraživačkog laboratorija CDC-a, epidemija je lako mogla doći do strane tekućeg otpada koji je nastao tamo.

Istraživanje je otkrilo da odvodnja u laboratorijima CDC-a nije bila drugačija nego u ostatku Liberije, zemlji u kojoj glavni grad nije imao električnu energiju, a kamoli da bi imao nekakvu adekvatnu odvodnju otpadnih voda.

Od laboratorijskih cijevi do jaraka do potoka gdje su se ljudi kupali, prali svoje posuđe i odjeću, pa čak i uzimali vodu za piće … nije bilo moderne kanalizacije, a kamoli postupka rješavanja onoga što je bilo isprano iz smrtonosnih “istraživanja” koje su jeftino provodio CDC u Liberiji.

Svjetska zdravstvena organizacija i druga CDC-ova braća samo su uspjele doći do teorije… “šišmiši su donijeli Ebolu u Liberiju”, slično teoriji kako je AIDS započeo u Africi kod “domorodaca koji jedu majmune”.

Naravno, nitko nije pronašao nikakve dokaze o tome kako su šišmiši nekako putovali 600 kilometara od Konga prema zapadnoj Africi po prvi put u povijesti?

Tko zna, možda su šišmiši donijeli Ebolu, ali jedna stvar koju su Liberijski novinari otkrili je da je CDC donio živi Ebola virus u Liberiju na proučavanje najmanje godinu dana prije izbijanja i nije se trudio instalirati moderne sanitarne sustave potrebnih za sprečavanje da virus dođe u okoliš.

Naravno, kao što je UN donio virus Kolere na Haiti, no mainstream mediji su to poricali.

Sa Ebolom koja se iznenada ponovno pojavila u Kongu, i novo cjepivo koje se po prvi put testiralo u pokusima na čovjeku, ono što čeka kongoanske zamorce već godinama nakon dolaska WHO-a i CDC-a, to će afrički narod tek otkriti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,