Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KULTURNO OBOGAĆIVANJE ŠVEDSKE: Sirijski izbjeglica obezglavio svoju susjedu pa ju zatim izbo 130 puta – i to sve zbog glasne muzike

KULTURNO OBOGAĆIVANJE ŠVEDSKE: Sirijski izbjeglica obezglavio svoju susjedu pa ju zatim izbo 130 puta – i to sve zbog glasne muzike

noz-istokSirijski muškarac je ubio 21-godišnju susjedu zadavši joj 130 uboda nožem i ostavivši njezinu sestru u kritičnom stanju u gradu Vetlanda u Švedskoj

Izvorna pritužba protiv susjeda na gornjem katu bila je da je bila previše glasna, ali je tijekom suđenja rekao kako je “izgubio kontrolu” jer je smatrao da je žrtva napravila “rasističku” opasku tijekom njihovog prethodnog razgovora, piše Švedski dnevnik Fria Tider.

“Shvatio sam” izričaj “žrtve tijekom razgovora prije ubojstva kao rasistički” – rekao je ubojica.

U noći ubojstva 20. veljače sestre su se barikadirale u svojoj kupaonici, gdje su se opetovano ispričavale svom napadaču.

“Bilo je kasno”, rekao je.

Preživjela sestra se pravila mrtva nakon što je ubodena u pluća dok je čovjek odrezao njezinoj sestri glavu i počeo je ubadati u tijelo 130 puta.

26-godišnji Sirijski muškarac, koji je u Švedskoj od 2012. godine, se predao vlastima.

Tijekom suđenja, odvjetnik je pitao sestru žrtve da li je imala povijest izražavanja “bilo kakve kritike o imigraciji”.

Osim što se nije sjetila takve kritike, ona je pitala kako bi to moglo biti povezano s ubojstvom.

Sud je osudio čovjeka na zatvorsku kaznu, kao i plaćanje preživjeloj sestri 220 tisuća dolara za njezinu patnju. Preživjela sestra je trenutno u psihijatrijskom odjelu gdje navodno ima stalne suicidalne misli.

Sudac je navodno imao “posebne razloge” za presudu jer je prema njemu ubojica legalno patio od duševne bolesti u vrijeme ubojstva.

Dodatna kazna za ubojicu bila bi njegovo protjerivanje Siriju, gdje je rekao da će biti ubijen zbog svoje profesije kao “kurira”.

“Islamska država i Slobodna Sirijska vojska će me ubiti” – rekao je.

U skladu s tim, analiza je pokazala da je u posljednje četiri godine više od tisuću Europljana ubijeno od strane islamističkih tražitelja azila.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,