Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KULTURNO OBOGA─ćIVANJE ┼áVEDSKE: Sirijski izbjeglica obezglavio svoju susjedu pa ju zatim izbo 130 puta – i to sve zbog glasne muzike

KULTURNO OBOGA─ćIVANJE ┼áVEDSKE: Sirijski izbjeglica obezglavio svoju susjedu pa ju zatim izbo 130 puta – i to sve zbog glasne muzike

noz-istokSirijski mu┼íkarac je ubio 21-godi┼ínju susjedu zadav┼íi joj 130 uboda no┼żem i ostaviv┼íi njezinu sestru u kriti─Źnom stanju u gradu Vetlanda u ┼ávedskoj

Izvorna pritu┼żba protiv susjeda na gornjem katu bila je da je bila previ┼íe glasna, ali je tijekom su─Ĺenja rekao kako je “izgubio kontrolu” jer je smatrao da je ┼żrtva napravila “rasisti─Źku” opasku tijekom njihovog prethodnog razgovora, pi┼íe ┼ávedski dnevnik Fria Tider.

“Shvatio sam” izri─Źaj “┼żrtve tijekom razgovora prije ubojstva kao rasisti─Źki” – rekao je ubojica.

U no─çi ubojstva 20. velja─Źe sestre su se barikadirale u svojoj kupaonici, gdje su se opetovano ispri─Źavale svom napada─Źu.

“Bilo je kasno”, rekao je.

Pre┼żivjela sestra se pravila mrtva nakon ┼íto je ubodena u plu─ça dok je ─Źovjek odrezao njezinoj sestri glavu i po─Źeo je ubadati u tijelo 130 puta.

26-godišnji Sirijski muškarac, koji je u Švedskoj od 2012. godine, se predao vlastima.

Tijekom su─Ĺenja, odvjetnik je pitao sestru ┼żrtve da li je imala povijest izra┼żavanja “bilo kakve kritike o imigraciji”.

Osim što se nije sjetila takve kritike, ona je pitala kako bi to moglo biti povezano s ubojstvom.

Sud je osudio ─Źovjeka na zatvorsku kaznu, kao i pla─çanje pre┼żivjeloj sestri 220 tisu─ça dolara za njezinu patnju. Pre┼żivjela sestra je trenutno u psihijatrijskom odjelu gdje navodno ima stalne suicidalne misli.

Sudac je navodno imao “posebne razloge” za presudu jer je prema njemu ubojica legalno patio od du┼íevne bolesti u vrijeme ubojstva.

Dodatna kazna za ubojicu bila bi njegovo protjerivanje Siriju, gdje je rekao da ─çe biti ubijen zbog svoje profesije kao “kurira”.

“Islamska dr┼żava i Slobodna Sirijska vojska ─çe me ubiti” – rekao je.

U skladu s tim, analiza je pokazala da je u posljednje ─Źetiri godine vi┼íe od tisu─çu Europljana ubijeno od strane islamisti─Źkih tra┼żitelja azila.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,