Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » MILIJARDERSKA FARMACEUTSKA KOMPANIJA UPRAVO KUPILA POZNATI ‘LA TIMES’! Još jedan primjer tko su vlasnici mainstream medija

MILIJARDERSKA FARMACEUTSKA KOMPANIJA UPRAVO KUPILA POZNATI ‘LA TIMES’! Još jedan primjer tko su vlasnici mainstream medija

la-timesNajnoviji primjer preuzimanja medija je kupnja dnevnika Los Angeles Timesa i San Diego Tribunea za 500 milijuna dolara od strane farmaceutskog milijardera Dr. Patricka Soon-Shionga

Umjesto plaćanja reklama, farmaceutski milijarderi su se odlučili kupovati mainstream medije izravno kako bi mogli kontrolirati te iste mainstream medije.

Svi novinari su u tim listovima sada službeno kupljeni, a ove publikacije od sada trebaju biti prepoznate kao propagandne novine od sada.

Sa dnevnicima LA Times i San Diego Tribune pod kontrolom interesa Farmaceutske kompanije, ove će publikacije lakše upumpavati propagandu za cjepiva i nove lijekove u javnost, istodobno potiskujući izvješća o opasnim nuspojavama cjepiva, povezanost između psihijatrijskih droga i nasilja (masovnih pucnjava) te druge važne priče o opasnostima suvremene medicine.

Uz čvrsti stisak ovih publikacija od strane Farmacije neće biti izvješća o načinima liječenja raka bez kemoterapije.

Neće se objavljivati vijesti o tome kako mlade djevojke umiru nakon ubrizgavanja cjepiva Gardasil. Neće biti istraživačkog novinarstva o pitanjima koja se tiču medicine.

Ovo preuzimanje medija savršen je način oblikovanja javnog mnijenja, kako bi na kraju zaštitio farmaceutske tvrtke od preuzimanja odgovornosti kada njihovi proizvodi naštete životima ljudi.

Shiong je zaradio bogatstvo od 7,5 milijardi dolara na kupnji i prodaji dvije biološke farmaceutske tvrtke. Njegova misija uključuje liječenje raka i razvoj cjepiva.

Nije iznenađujuće da dr. Patrick Soon-Shiong već želi koristiti publikacije za iskorjenjivanje “lažnih vijesti”.

U najavi je čitateljima napisao: “Vjerujem da su lažne vijesti rak našeg vremena, a društveni mediji su vozila za njihovo metastaziranje. Institucije poput The Timesa i Tribuna važnije su nego ikada.” Također je obećao novinarski integritet i neovisnost – smiješno proturječje.

Uskoro kad postane predsjednik Kalifornijske News Grupe, ovo preuzimanje farmaceutske industrije će učiniti sve što je potrebno da se ismijava i ignorira prosvjede protiv obveznog cijepljenja u Kaliforniji.

Štatne nuspojave cjepiva za njihovu djecu uvijek se mogu ismijavati kao “lažne vijesti”. Epidemije ospica i mumps, uzrokovane virusnim širenjem virusa iz cjepiva, uvijek mogu kriviti necijepljene, jer svaka istina koja ugrožava znanost o svetom cjepivu može uvijek biti otpisana kao “lažne vijesti.”

Ipak, farmaceutske tvrtke i njihovi rukovoditelji pokušavaju zajedno sa planom Facebooka eliminirati “lažne vijesti” iza kulisa jer žele ukloniti suprotstavljene misli i činjenice, kako bi konačno promicale svoje poslovanje i spasili svoje proizvode od uklanjanja s tržišta.

Uklanjanjem “lažnih vijesti” oni mogu bolje promovirati vijesti koje žele da ljudi čuju – propaganda koja podupire njihove vizije i informacije koje ih čuvaju od preuzimanja odgovornosti za štetu koju uzrokuju njihovi lijekovi.

LA Times i San Diego Tribune, koji su sada u vlasništvu Velika Farmacije će se pokušava učiniti isto – osloboditi se „lažnih vijesti” – vrste vijesti koje bi mogle zapravo biti … prave vijesti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , ,