Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZASTUPNIČKI DOM SAD-A ZABRANIO PRODAJU DJEČJIH SEKSUALNIH ROBOTA USLIJED NACIONALNE REPRESIJE NA PEDOFILE

ZASTUPNIČKI DOM SAD-A ZABRANIO PRODAJU DJEČJIH SEKSUALNIH ROBOTA USLIJED NACIONALNE REPRESIJE NA PEDOFILE

roboti-seksZastupnički dom Sjedinjenih Američkih Država zabranio je uvoz i prodaju dječjih seksualnih robota

U prijedlogu zakona se kaže da pedofili mogu kupiti žive lutke koje su slične djeci mlađoj od tri godine.

Prijedlog zakona pod nazivom Curbing Realistic Exploitative Electronic Pedophilic Robots (CREEPER) će zabraniti uvoz i prijevoz dječjih seksualnih lutki. Pedofili trenutno kupuju i prodaju žive silikonske lutke, koje nalikuju djeci mlađoj od tri godine kroz online web stranice i trgovine.

“Trenutno, nekoliko klikova na računalu može omogućiti grabežljivcu da naruči bespomoćnu dječju seksualnu lutku … Jednom kada zlostavljači krenu koristiti lutku, potreban je mali korak za prelazak na dijete” – izjavio je kongresnik Dan Donovan.

Zakon, nazvan CREEPER, usvojen je od strane Visokog Doma u srijedu i još ga treba odobriti Senat. Lutke, obično uvezene iz Kine, Japana ili Hong Konga, anatomski su slične i mogu imati zamjenjive perike i živopisne izraze lica, uključujući tugu i strah.

Trenutačno nema zakona u SAD-u koji zabranjuje distribuciju takvih seksi lutki koje se često označavaju kao “manekenke” ili “modeli” kako bi se izbjeglo njihovo otkrivanje u pošti.


Na AliExpressu, kineskom tržistu sličnom Ebay-u, lutke se prodaju za skromnih 100 dolara, pa sve do nekoliko tisuća dolara. Proizvođači ih opisuju kao “lijepe”, “nevine” i “prirodne i slatke”.

Njihova visina i težina razlikuju se od trogodišnje do devetogodišnjeg djeteta i izrađene su od ‘cyberkože’- silikonskog materijala koji je vrlo sličan ljudskoj koži.

Prijedlog zakona koji je dostavljen Domu u prosincu 2017. navodi da fizičke osobine i “osobnosti” robota “mogu biti slične stvarnoj djeci.” Korisnik može naučiti nadvladati otpor i pokoriti žrtvu silovanjem robota.

“Za korisnike koji upotrebljavaju lutke to normalizir podložnost i normaliziranje seksa između odraslih i maloljetnika” – zaključuje zakon.

Prijedlog zakona je već primio podršku brojnih skupina i organizacija, uključujući Safe Horizon, Stop Abuse Campaign i Campaign Against Sex Robots.

Tekst inzistira na tome da dječje seksualne lutke mogu “normalizirati ponašanje pedofila, potičući ih da povređuju djecu, kao što je često slučaj sa onima koji gledaju dječju pornografiju”.

Jedan dan prije nego što je Kongres glasovao o Zakonu CREEPER, Ministarstvo pravosuđa priopćilo je kako je nakon tri mjeseca operacija policije na terenu uhićeno više od 2300 sumnjivih dječjih internetskih seksualnih prijestupnika.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,