Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PROKRIJUM─îARENI AFRI─îKI IMIGRANTI KOJE JE ODBILA ITALIJA ─ćE PRIMATI 495 EURA POMO─ćI SVAKI MJESEC U ┼áPANJOLSKOJ

PROKRIJUM─îARENI AFRI─îKI IMIGRANTI KOJE JE ODBILA ITALIJA ─ćE PRIMATI 495 EURA POMO─ćI SVAKI MJESEC U ┼áPANJOLSKOJ

imigranti-spanjolskaNovi program socijalne skrbi poznat kao “minimalna socijalna inkluzija” usvojen je od strane autonomne zajednice Valencije

629 imigranta koja je prokrijum─Źarila francuska nevladina udruga “SOS Mediterranee” iz voda blizu obale Libije u subotu ─çe kada stignu u ┼ápanjolsku, potencijalno primati mjese─Źnu socijalnu isplatu od 495 eura, javlja Voiceofeurope.

Novi program socijalne skrbi poznat kao “minimalna socijalna inkluzija” usvojila je autonomna zajednica Valencije.

Da bi bili prihvatljivi za program, pojedinci se moraju smatrati “socijalnim hitnim slu─Źajevima” i moraju se registrirati u op─çini u blizini Valencije.

Nije potrebna minimalna dob za ispunjavanje uvjeta za program.

Nadalje, pojedinci nisu du┼żni tra┼żiti posao kako bi primili ovu financijsku pomo─ç, ┼íto je dvostruko vi┼íe od minimalne pla─çe u Maroku, zemlji s najvi┼íom minimalnom pla─çu u Africi (210 eura).

Osim toga, ako korisnici obole 3 mjeseca nakon dolaska, dobit ─çe “univerzalnu zdravstvenu karticu” koja im omogu─çuje pristup besplatnoj zdravstvenoj za┼ítiti.

┼ápanjolska vlada je blagonaklona prema ilegalnim imigrantima dijelom zbog novog premijera Pedro Sancheza koji je ─Źlan poznate tajne Bilderberg grupe, ─Źija je agenda tako─Ĺer preplaviti Europu sa imigrantima.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,