Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » Salah je ozlijeđen? Okrivite Putina! Korisnici Twittera optužuju ruskog predsjednika da je ‘namjestio’ ozlijedu igrača u finalu UEFA Lige prvaka

Salah je ozlijeđen? Okrivite Putina! Korisnici Twittera optužuju ruskog predsjednika da je ‘namjestio’ ozlijedu igrača u finalu UEFA Lige prvaka

salah-kupKorisnici društvenih medija okrivili su ruskog predsjednika Vladimira Putina za ozljedu napadača Liverpoola Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka koja bi ga mogla isključiti iz utakmice između Egipta i Rusije na Svjetskom prvenstvu 2018. godine

Rasplakani Salah se ozlijedio u prvom poluvremenu UEFA Lige prvaka protiv Real Madrida nakon što je pretrpio ozljedu ramena u sukobu sa Madridovim braniteljem Sergiom Ramosom.

Liverpool je izgubio utakmicu 3-1 bez svog talismana koji je postigao 44 gola u tijeku lige.. Salahova bol u ramenu vjerojatno će ga prisiliti da odustane od svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Utakmica je zakazana Egipat protiv Rusije u skupini A 19. lipnja.

Tamo gdje postoji tragedija, postoji ruska krivnja – ili barem optužbe za to, prema korisnicima društvenih mreža.

Korisnici društvenih medija brzo su krenuli na Twitter da objave svoje teorije zavjere u kojima je ruski predsjednik Vladimir Putin bio odgovoran za ozijeđivanje egipatske zvijezde, čime bi se povećale šanse da Rusija napreduje na grupnoj ljestvici na svjetskom prvenstvu.

Dok su neki pisali divlje zavjere o Putinu koji je misteriozno dogovorio da se igrač na neki način ozlijedi, drugi su ga izravno optužili za podmićivanje.

U Kijevu, nakon prvog poluvremena, Karim Benzema je doveo Real Madrid u prednost zahvaljujući pogrešci Kariusa prije no što je senegalski napadač Mane porazio Liverpool.

U šezdeset prvoj minuti Gareth Bale je postigao jedan od najatraktivnijih golova Lige prvaka kada je akrobatskim potezom doveo Real u prednost, i to uz iznenađenja svih onih oko njega, samo dvije minute nakon što je ušao u igru.

Zatim je u 83. minuti Bale je pucao iz daljine i vratar Karius opet je bio nemoćan predajući pobjedu i 13. naslov Real Madridu.

Realni trener Zinedine Zidane ulazi u povijest kao prvi trener koji je pobjedio turnir tri puta zaredom.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,