Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » KOLESTEROL JE ‘ZAVJERA’ KOJU JE STVORILA MEDICINSKA INDUSTRIJA DA BI PRODAVALA SVE VIŠE LIJEKOVA!?

KOLESTEROL JE ‘ZAVJERA’ KOJU JE STVORILA MEDICINSKA INDUSTRIJA DA BI PRODAVALA SVE VIŠE LIJEKOVA!?

jaja-slaninaMainstream mediji, farmaceutske kompanije i prehrambena industrija godinama varaju građane, govoreći im o izmišljenim “opasnostima” visokog kolesterola

Kao i laboratorijskim štakorima, masama se prodaje laž o tome zašto je kolesterol loš i zašto oni moraju uzimati opasne lijekove kako bi ga smanjili.

Već smo nekoliko puta naveli da je rat protiv kolesterola totalno smeće. U stvari, kolesterol je dobar; to je ljekovito sredstvo, a kada su razine visoke, on pokušava zaštititi organizam od alergijskih ili upalnih procesa.

Baš kao što je industrija lijekova nekad varala ljude govoreći im da su jaja loša za zdravlje, oni i dalje pumpaju gluposti u medije da je kolesterol loš iako nema pravih vjerodostojnih dokaza koji bi podržali tu tvrdnju.

Ako pročitate istraživačke studije koje podupiru ove tvrdnje, naći ćete da u najboljem slučaju oni upotrebljavaju nešto što se zove pogrešna logika ili izmišljaju laži da podrže ove divlje tvrdnje.

Prava opasnost je u konzumiranju tzv. ljekovitih i zdravih ulja

Prava opasnost je hrana koju oni zovu korisnim uljima, jer oni pokušavaju progurati javnosti da kupuju ova ulja i poput laboratorijskih štakora da se mase voljno obvezuju.

Bilo koji oblik sjemenskog ulja (osim kokosovog i maslinovog ulja kada je čisto) opasno je za vaše zdravlje. Maslac je također vrlo dobar i može se koristiti kao zamjena za ulje.

Napravite svoje istraživanje kritičnih ulja od sjemenki. Riblje ulje također spada u ovu opasnu kategoriju. Ono što mislite da znate može završiti ozbiljnom ozljedom.

Kako bi stvari izgledale dobre, stvorili su medijske poslovnice poput magazina za prevenciju i niz drugih publikacija (mnogi od njih koji djeluju kao neprofitni) čija je jedina svrha dezinformacija.

Dr. Uffe je razradio mit o visokom kolesterolu

Dr. Uffe je očito razradio sranje koje medicinska industrija objavljuje javnosti u obliku visokog kolesterola. Objavio je brojne knjige, a ta veza jasno ilustrira kako je kolesterol dobar za vas i da su općenito više razine kolesterola kroz godine povezane sa dužim životnim vijekom.

Ova veza vodi vas na web stranicu dr. Uffe Ravnsova koja je krcata korisnim informacijama. Opet ovo izravno potvrđuje našu tvrdnju da oni na vrhu gledaju na mase kao ništa drugo nego kao dobar izvor topovskog mesa.

Mase su lakovjerne i glupe; one padaju na istu laž iznova i iznova, bez obzira na to radi li se o učenju stvarne povijesti svijeta, novčanom ulaganju ili njihovom zdravlju i dobrobiti.

To nikad neće stati; jedino što možete zaustaviti je osigurati da niste dio stada. Mase nikada nisu i nikada neće pobijediti; jedini način kada postoji ikakva šansa da krenu prema gore je ako promijene način razmišljanja.

Proveli smo 16-tjedni eksperiment, i rezultati su bili zapanjujući

Proveden je mali eksperiment s nekoliko suradnika i nekoliko članova, uključujući i nas. Svatko je konzumirao najmanje 10 jaja tjedno (u razdoblju od 16 tjedana, međutim, jaja su bila iz domaćeg uzgoja.)

Nemojte ih miješati sa organskim jajima od kokoši koje su također bezvrijedne. Domaće kokoši jedu crve, kamenčiće, itd. što god mogu naći za razliku od uzgojenih kokoši na velikim farmama.

#Zasićene masti nisu loše za vas

Osim toga, konzumirali smo najmanje 3 šalice obične kave dnevno. Nakon intervala od 3 i 6 mjeseci, pregledali analizirali smo krv, i kod svakog slučaja je bio značajno poboljšan.

Svaki pojedini član naše skupine imao je rezultate krvnog testa u dobroj skupini ili izvrsnoj kategoriji. Funkcija jetre poboljšana je gotovo svima.

Mi pružamo neke informacije i obavještavamo vas da smo sebi najmanje dokazali da je pitanje kolesterola ništa drugo nego mit, piše Tacticalinvestor.

Što se tiče onoga što radite s ovim informacijama, to je u potpunosti na vama. Svatko ima mozak i tona procesorske snage pa je vrijeme da se prebacite na unutrašnje računalo i obradite te nove podatke ili ga isključite i urušite se u svoj stari način rada. Kao i uvijek imate izbor da budete gospodar ili rob.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,