Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠEF ZA MIGRACIJE UJEDINJENIH NARODA REKAO DA JE MASOVNA IMIGRACIJA AMERIČKI ‘NACIONALNI INTERES’

ŠEF ZA MIGRACIJE UJEDINJENIH NARODA REKAO DA JE MASOVNA IMIGRACIJA AMERIČKI ‘NACIONALNI INTERES’

un-sefŠef UN-a William Lacy Swing pozvao je predsjednika Trumpa da otvori američke granice “bilo kojim i svim imigrantima”, tvrdeći da je to u najboljem interesu Amerike

Glavni ravnatelj Agencije za migracije izjavio je kako je zabrinut da se Trumpova “anti-migrantska” politika temelji na “lažnim stereotipima i neosnovanom strahu”.

“Ljudi kažu … ne želimo migrante, gradimo zid i spaljujmo mostove” – narugao se Swing. “Oni identificiraju migrante kao “one druge”. To je veliki strah” – tvrdio je.

Bivši američki diplomat je započeo verbalni napad na predsjednika Trumpa u intervjuu sa Korea Heraldom, podupirući ga održivim napadom na populizam općenito.

“To je vrlo otrovno po prirodi, izgrađeno na mnogim lažnim stereotipima da dolaze preuzeti naš posao i povećavaju kriminalne elemente, vjerojatno donoseći bolesti. Ništa od toga nije dokazano” – tvrdio je.

Izjava se čini nevjerojatnom, s obzirom na žestoko nasilje koje provode imigrantske organizirane bande poput MS-13 u Sjedinjenim Državama ili masovni seksualni napadi migranata na Silvestrovo u Njemačkoj, među ostalim primjerima, piše Breitbart.

Što se tiče bolesti, već je dugo utvrđeno da masovna migracija s globalnog juga pogoršava javno zdravstvo na Zapadu, pri čemu je poznato da su doseljenici udvostručili stopu HIV-a, povećali stopu tuberkuloze i dvostruko povećali stopu hepatitisa B u Velikoj Britaniji od 2003. godine do danas.

Swing je pokušao prodati svojim sugovornicima ideju da su “Migranti konačni agenti razvoja”, tvrdeći kako bi oni trebali potaknuti prosperitet Južne Koreje kroz alternativno povećanje automatizacije i produktivnosti jer “roboti ne plaćaju poreze”.

“Migracija je neizbježna, ali i neophodna” – inzistirao je šef UN-a.

“To je u nacionalnom interesu. Apsolutno je poželjno ako imamo pravu politiku umjesto da se zaglavimo u prošlosti, dodao je – sugerirajući da bi nacionalni dužnosnici trebali bolje koristiti svoje vizne sustave.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,