Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » FINSKA: 93% SILOVANJA OD STRANE MIGRANATA SU POČINILI MIGRANTI IZ ISLAMSKIH ZEMALJA

FINSKA: 93% SILOVANJA OD STRANE MIGRANATA SU POČINILI MIGRANTI IZ ISLAMSKIH ZEMALJA

finska-silovanjeNeke su kulture bolje od drugih

Nova studija otkrila je da je 93 posto migrantskih seksualnih zločina u Finskoj je počinjeno od strane migranata iz islamskih zemalja.

Istraga policijske akademije u Finskoj otkrila je da je 2016. Godine zatraženo 1052 tražitelja azila, a dvije trećine su bili Iračani.

Brojke također pokazuju da je od 116 osumnjičenih za seksualne napade, 108 bilo iz Islamskih zemalja poput Iraka (83), Afganistana (14) i Maroka (6).

32 posto kaznenih djela bilo je silovanje, dok je 16 posto bilo grupno silovanja i 16 posto bilo je seksualno uznemiravanje, piše Infowars.

Gotovo polovica zločina počinjena je na finskim djevojakama mlađim od 18 godina.

Finska ima oko 5,5 posto imigrantske populacije koja nije rođena u toj zemlji, od kojih su većina ruski, švedski i estonski građani, što znači da muslimanski migranti ne čine veću u imigrantskoj populaciji, ali su odgovorni za ogromnu većinu silovanja i seksualnih zločina počinjenih od strane migranata.

Finska je prošle godine pretrpjela svoj prvi islamski teroristički napad u povijesti nakon što je 10 osoba ubijeno u gradu Turku, u jugozapadnoj Finskoj od strane Abderrahman Bouanane, marokanskog azilanta kojem je odbijen azil.

Unatoč tomu, kasnije je objavljeno kako će finske vlasti razmotriti pružanje smještaja i socijalnih usluga bivšim teroristima ISIS-a kako bi ih ponovno integrirali u finsko društvo.

Kao što smo izvijestili prošli tjedan, skandinavski susjed Švedska počet će prikupljati statistiku o povezanosti migranata i nasilnog kriminala po prvi put u više od deset godina s obzirom njegov neviđeni rast.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,