Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ČOVJEK KOJI JE RAZOTKRIO HOLLYWOODSKI PEDOFILSKI PRSTEN – PRONAĐEN MRTAV!

ČOVJEK KOJI JE RAZOTKRIO HOLLYWOODSKI PEDOFILSKI PRSTEN – PRONAĐEN MRTAV!

hollywood-claflinČovjek koji je optužio istaknute hollywoodske filmske mogule da upravljaju pedofilskim prstenom, ubijen je pod sumnjivim okolnostima

Brian Claflin (33) ubijen je u očiglednom samoubojstvu nakon što ga je pregazio i ubio vlak u berlinskoj podzemnoj željeznici.

Incident se dogodio ondmah nakon što je Brian poslao e-mail odvjetniku koji je optužio Garyja Goddarda da ga je silovao kada je bio tinejdžer.

Claflinova obitelj, uključujući i njegovu sestru s kojom je podijelio ove optužbe prije svoje smrti, proglovorila ja za medije o tom slučaju.

Goddard, koji je 1987. godine režirao film “Masters Of The Universe ” i stvorio tematske parkove za Walt Disney i Universal Studios, snažno je poricao optužbe preko svojeg predstavnika.

Možda je pod stresom zbog skidanja sa droge i odluke da sve razotkrije, Claflin je postao sve paranoičniji tjednima prije njegove smrti, rekavši roditeljima da se bojao da ga muškarci na krovu njegovog berlinskog stana uhode.

Tri dana prije njegove smrti, koja je službeno proglašena ‘pretpostavljenim samoubojstvom’, poslao je svojem ocu poruku da neka ima “u blizini pištolj”.

Claflin je odrastao u Salt Lake Cityju u Utahu, i otkrio je da je homoseksualac ljeta prije završne godine svoje srednje škole.

Goddardov publicist Sam Singer snažno je poricao tvrdnje u izjavama novinama.

“Svatko tko zapravo poznaje gospodina Goddarda nikada neće izreći ovakve tvrdnje jer bi znao da gospodin Goddard nikada nije nikada nije uzimao drogu” – rekao je Singer i dodao da je preminuli Claflin često bio nepošten u svom poslovanju sa Goddardom i ostalima.

Claflin je puno putovao po svijetu, čak se oslanjajući na Goddarda što se tiče financijske potpore. „Gospodin Goddard je pomagao Brianu tijekom svog života – i ponekad zadovoljavao njegove najveće potrebe – kad nitko drugi ne bi pomogao” – rekao je Singer.

Goddard je odbio sve tvrdnje i uzeo godišnji odmor u tvrtci koju je osnovao.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,