Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAJOZLOGLAŠENIJI KULT U TURSKOJ: Oktarovu sljedbu čini oko 300 osoba, najvećim dijelom mlade i zgodne djevojke koje nazivaju mačkicama

NAJOZLOGLAŠENIJI KULT U TURSKOJ: Oktarovu sljedbu čini oko 300 osoba, najvećim dijelom mlade i zgodne djevojke koje nazivaju mačkicama

turska-kultZnalo se da živi okružen desecima prekrasnih žena, ali tek kad su neke uspjele pobjeći doznalo se što se zapravo zbiva u luksuznoj vili na tri kata…

Adnan Oktar (62), poznat i pod pseudonimom Harun Jahi, vođa je jednog od najzloglasnijih kultova u Turskoj. Okružen je desecima prekrasnih žena kojima je, mnogi tvrde, isprao mozak.

Oktar je inače turski pisac, ekscentrični i utjecajni televizijski propovjednik, koji teološke rasprave uvijek zasladi gostovanjem atraktivnih, mladih sljedbenica.

Prema dosadašnjim medijskim napisima, žene koje su u njegovu društvu uvijek moraju biti odjevene prema njegovim uputama. Sve po zadnjoj modi i s besprijekornom šminkom.

Teza koju on voli propovijedati jest da su žene stvorene kako bi bile lijepe i voljene.

Sjedište svog kulta smjestio je u luksuznoj vili na tri kata. Vila se nalazi na imanju na jednom od najljepših dijelova Bospora. Naravno, njega, djevojke i imanje čuvaju naoružani, nabildani tjelohranitelji.

Malo muškaraca

Oktarovu sljedbu čini oko 300 osoba, a riječ je u najvećem dijelu o mladim i zgodnim djevojkama, koje on naziva mačkicama. Kult slijedi i nekoliko mladića, ali oni čine doslovno manjinu.

Neke djevojke koje su uspjele napustiti kult tvrdile su kako su bile prisiljene sudjelovati u orgijama, a kada su Oktaru rekle da se žele vratiti kući, on ih je, navodno, ucjenjivao snimkama orgija i prijetio da će ih javno osramotiti.

Sve djevojke u kultu moraju ga oslovljavati s “gospodaru”, a on ih sluša dok same raspravljaju o tome zašto je teorija evolucije pogrešna. Iako Oktar sebe voli nazivati feministom, djevojke koje su uspjele pobjeći najčešće ga nazivaju “običnom svinjom”.

Uspjela sam pobjeći iz tog luđačkog kulta. Nadam se da će još djevojaka uspjeti pobjeći i da neće svoje najbolje godine života potrošiti s njim – izjavila je jedna od djevojaka koja ga se uspjela riješiti, ali iz straha ne želi otkriti identitet.

Bio u zatvoru

Adnan Oktar svoj je kult pokrenuo ‘80-ih, kada je vodio žestoke rasprave protiv evolucije i komunizma propovijedajući islamski kreacionizam.

Tijekom 2008. Oktar je osuđen na tri godine zatvora zbog stvaranja ilegalne organizacije kako bi iz nje izvukao osobnu korist, a na sudu je dokazano kako je tajno snimao seksualne odnose sa svojim sljedbenicama i tim se snimkama koristio kako bi ih ucjenjivao.
 

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,