Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ČLAN BILDERBERG GRUPE: Sjedinjene Države više ne žele surađivati​ sa ostatkom svijeta, vrijeme je da EU preuzme vodstvo

ČLAN BILDERBERG GRUPE: Sjedinjene Države više ne žele surađivati​ sa ostatkom svijeta, vrijeme je da EU preuzme vodstvo

juncker-sadŠamar Trumpu! Pariz i Berlin najavljujuju nastavan sporazuma s Iranom

Samo Juncker ne može stajati iza ovoga. Prije će biti da on priča ono što Angela Merkel i Emmanuel Macron misle, no taktički puštaju da prvi ovo kaže u javnost. Da bi preispitali reakcije Washingtona

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker izjavio je kako su Sjedinjene Države, pod predsjednikom Donaldom Trumpom, iznenađujuće brutalno odustale od multilateralnih odnosa i prijateljske suradnje.

Junkcer, nakon Trampove odluke da se povuče iz iranskog nuklearnog sporazuma, izjavio je kako SAD “više ne žele surađivati​sa ostatkom svijeta”.

U obraćanju flamanskom regionalnom parlamentu, Junker je rekao da je na Europskoj uniji da preuzme vodstvo od Sjedinjenih Država.

“U ovom trenutku moramo zamijeniti Sjedinjene Države, koje su izgubile svoju snagu kao međunarodni igrač i zbog toga svoj dugoročni utjecaj” – rekao je Juncker.

Ovo je novi stav. Iza ovoga ne može stajati samo Juncker.

Uskoro će razgovarati o tome što Angela Merkel i Emmanuel Macron misle, no taktički ga puštaju da baci mamac Americi i ispita reakcije Washingtona.

Sljedeći tjedni i mjeseci pokazat će što se točno događa i hoće li Bruxelless, Berlin i London ići ovako daleko u izjavama, a i u skorim potezima.

Međutim, činjenica je da Merkel i Macron danas najavljuju da će se njihove zemlje nastaviti biti članovi iranskog nuklearnog sporazuma s Iranom iz kojeg je Sjedinjene Države izveo Trump.

Već i ovo je također vrsta “potresa” za Zapad.

U svakom slučaju, na ovome neće ostati.

Malo je vjerojatno da će se Tramp složiti da Sjedinjene Države, pod svojom vlašću, izgube dominaciju i vlast nad Zapadom.

Da li će dopustiti ovu pobunu američkih vazala i robova.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,