Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KOMUNISTIČKA STRANKA FRANCUSKE PRETVORILA PREKRASAN PARK U PARIZU U MIGRANTSKI GETO

KOMUNISTIČKA STRANKA FRANCUSKE PRETVORILA PREKRASAN PARK U PARIZU U MIGRANTSKI GETO

pariz-imigrantiRanije ovog tjedna legendarni pariški maraton “La Grande Course du Grand Paris” je otkazan jer je glavni migrantski logor bio na ruti gdje je maraton trebao proći

Pariška gradonačelnica Anne Hidalgo poduprla je planove Komunističke partije da pretvori prekrasni pariški park u geto za muslimanske migrante.

Vijećnicima Komunističke partije odobreno je puste immigrante da koriste pariški povijesni park od 10 hektara kao svoj improvizirani dom.

Nije prvi put da je park predložen kao mjesto za smještaj stanovništva grada koji raste priljevom imigranata, od kojih mnogi žive u improviziranim šatorima širom grada.

Prijedlog je prethodno odbijen zbog udaljenosti mjesta do najbližeg javnog prijevoza.

Jean-Noel Aqua, savjetnica Komunističke stranke, rekla je: “Bilo bi lijepo da cijeli teritorij, uključujući i zapadni dio Pariza, pridonese naporima prihvaćanja migranata”.

Privremeni migrantski kampovi u Parizu dramatično su porasli posljednjih nekoliko tjedana, a neki procjenjuju da čak 550 migranata svakog tjedna stiže u glavni grad Francuske.

Kampovi su također doveli do problema u gradu jer mlade marokanske ulične bande maltretiraju lokalno stanovništvo u određenim područjima i optužuje ih se za krađu.

Prošlog mjeseca 1600 pariških stanovnika na području La Chapelle, Goutte-d’Or i Barbes zatražili su od vlada da hitno krene u akciju kako bi se zaustavio veliki rast kriminala.

Ranije ovog tjedna legendarni pariški maraton “La Grande Course du Grand Paris” je otkazan jer je glavni migrantski logor bio na ruti gdje je maraton trebao proći
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,