Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » OVO MORATE POGLEDATI: CNN-ov novinar upitao Netanyahua koliko Izrael ima atomskih bombi – evo kakav je odgovor dobio… (VIDEO)

OVO MORATE POGLEDATI: CNN-ov novinar upitao Netanyahua koliko Izrael ima atomskih bombi – evo kakav je odgovor dobio… (VIDEO)

izra-bombaCNN-ov voditelj Chris Cuomo je rekao izraelskom premijeru Benjamin Netanyahuu da Izrael mora biti iskren u svezi količine njihovog nuklearnog oružja

Netanyahu se pojavio na TV mreži u utorak kako bi obranio svoje tvrdnje, temeljene na nalazima izraelskih obavještajnih službi, da je “Iran lagao” o svom nuklearnom programu.

Kada je domaćin emisije “New Day” pritisnuo Netanyahua u svezi izraelskog nuklearnog oružja, premijer je odbio odgovoriti na pitanje

Izrael je desetljećima zanijekao broj svojeg nuklearnog oružja, iako istraživači vjeruju kako su već 1967. godine nabavili nuklearne bombe.

Izrael nije potpisao sporazum o nuklearnom neproliferaciji.

Cuomo je pitao je li Izrael ima nuklearne sposobnosti i nuklearno oružje, i zatražio je Netanyahua jednostavan odgovor da ili ne.

“Uvijek smo govorili da nećemo biti prvi koji će ga obznaniti, pa ga nismo obzanili”, odgovorio je Netanyahu.

“To nije odgovor na pitanje. Imate li ih ili nemate?” - upitao je voditelj.

“To je jedini odgovor koji ćete dobiti”, rekao je Netanyahu.

“Iran je rekao da nema ovaj program nuklearnog oružja, i Iran svakodnevno poziva na uništavanje moje zemlje. Mi to ne činimo.” – rekao je premijer Izraela.

Vjeruje se da Izrael ima arsenal od 400 atomskih bombi. (Wikipedia)

Pogledajte cijeli intervju: (idite na 9:35 da biste vidjeli nevjerojatni licemjerni odgovor Netanyahua)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,