Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BELGIJA: PREDSJEDNIK ISLAMSKE STRANKE TRAŽI OD DRŽAVE SEGREGACIJU U JAVNOM PRIJEVOZU I ŠERIJATSKI ZAKON

BELGIJA: PREDSJEDNIK ISLAMSKE STRANKE TRAŽI OD DRŽAVE SEGREGACIJU U JAVNOM PRIJEVOZU I ŠERIJATSKI ZAKON

belgija-islamskaPrijedlog je sličan onome kojeg je predložio čelnik britanske Laburističke stranke Jeremy Corbyn

Predsjednik Islamske stranke u Belgiji, koji smatra da je njegov konačni cilj stvaranje “100%-tne Islamske države” (u Belgiji), najavio svoj plan za stvaranje rodno odvojenog javnog prijevoza prema šerijatkom zakonom.

Abdelhay Bakkali Tahiri izjavio je za RT da stranka želi stvoriti segregirane zone za žene u javnom prijevozu kako bi zaštitila “ranjive skupine” poput žena i djece.

U stvarnosti naravno, mjera je odraz strogih muslimanskih kodeksa moralnosti koji tretiraju žene kao građane drugog reda i zahtijevaju rodnu segregaciju.

Neki islamski teolozi čak su izdali fetvu (smrtnu kaznu) protiv onih koji dopuštaju miješanje spolova, piše InfoWars.

Stranka također želi integrirati šerijatski zakon u belgijski zakonodavni sustav i dati mandat halal mesu u svim javnim školama u potrazi za “100%-tnom Islamskom državom”. Neki su pozvali da se stranka zabrani.

Islamska stranka, koja ima svoje sjedište u belgijskom Molenbeeku, zloglasnom predgrađu Bruxellesa koje je bio dom brojnih islamskih terorista, već ima dva izabrana vijećnika i sudjelovat će na ovogodišnjim izborima u 28 općina.

Ilustrirajući kako se ekstremna ljevica i islamizam počinju povezivati, čelnik britanske Laburističke stranke Jeremy Corbyn također je pozvao na spolnu segregaciju u javnom prijevozu iz gotovo istih razloga.

Natrag u 2015. godini, Corbyn je rekao kako će gledati uvođenje vagona samo za žene u vlakove kako bi “smanjili uznemiravanje”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,