Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Liberalnu ljevičarku koja je pošla sa imigrantima navečer u azil i htjela dokazati da su ‘rasisti u krivu’ – silovali ti isti imigranti

Liberalnu ljevičarku koja je pošla sa imigrantima navečer u azil i htjela dokazati da su ‘rasisti u krivu’ – silovali ti isti imigranti

svedska-imigrantiDvije izbjeglice iz Afganistana osuđene su na silovanje i seksualno zlostavljanje sredovječne žene, koju su pozvali u svoju rezidenciju u gradu Ljungbyju

Žena koja je sudjelovala na Facebooku u pokretima protiv protjerivanja imigranata nije mogla dokazati da je ksenofobija pogrešna u činjenici da su Afganistanci stvarno bili opasni.

Šveđanka koja je tijekom noći u Stockholmu susrela dvojicu afganistanskih migranata i odlučila otići u njihov azil s njima “kako bi dokazala pogrešan rasizam” bila je pretučena i opetovano silovana, prema policijskim izvještajima.

Žena, ekstremno ljevičarska aktivistica koja je bila članica Facebook skupine koja je prosvjedovala protiv “rasizma i ksenofobije” koji su se pojavili uslijed švedske masovne migrantske politike, odlučila je provesti večer sa afganistancima kako bi dokazala da nisu opasni, kažu njezini prijatelji.

Žena, članica anti-deportacijske skupine, rekla je policiji: “Nikada se nisam bojala ili brinula o ljudima iz drugih zemalja” i “Mislila sam da je vrlo zanimljivo razgovarati s njima”.

Međutim, kad su stigli u mušku sobu u svom smještaju za azil, situacija se brzo promijenila. Imigranti su pili alkohol i jedan je od njih je počeo dodirivati, iako mu je više puta rekla kako želi da se zaustavi.

Kasnije je jedan od muškaraca, identificiran samo kao Anwar, silovao ju je vaginalno i analno, dok je drugi masturbirao pokraj nje. Bilo je to vrlo bolno iskustvo, rekla je.

Nakon što je udaljila od migranata, žena je pozvala policiju. Dvojica Afganistana su uhićena i prošlog su tjedna osuđena na Okružnom sudu Vaxjo.

Anwar je osuđen za silovanje. Njegova je presuda bila jedna godina i tri mjeseca zatvora. Također mora platiti 134.990 SEK (13.000 eura) odštete za ženu.

Fardin je osuđen na seksualno zlostavljanje i on će platiti 23.990 SEK (2.300 eura) odštete žrtvi. Tužitelj nije naredio Fardinu da bude protjeran. (friatider.se)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,