Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » HAKER KOJI JE PROVALIO U NASA-U: SAD posjeduju ratne brodove u svemiru

HAKER KOJI JE PROVALIO U NASA-U: SAD posjeduju ratne brodove u svemiru

nasa-garyAmerička ratna mornarica ima vrhunsku međugalaktičku flotu “osam do deset” ratnih brodova razmještenih u svemiru sa oko 25 “ne-zemaljskih časnika”

To sve piše u njihovim dokumentim koje je hakirao visoko-profilni haker Gary McKinnon koji je uhićen zbog hakiranja sustava američke mornarice i NASA-e u onom što je opisano kao “najveće hakiranje u vojna računala svih vremena”.

Gary McKinnon, britanski ufologist i računalni stručnjak, tvrdio je da je NASA-ino cyber osiguranje bilo toliko slabo, da nije imao problema sa hakiranjem i nije očekivao da će biti uhvaćen.

Koristio je program Landsearch za skeniranje dokumenata i datoteka, tražeći NLO zavjere i dokaze o izvanzemaljskom djelovanju, te je ostao neotkriven unutar NASA-inih sustava dvije godine prije nego što je uhvaćen.

Predsjednik Bush je poznato izjavio da bi McKinnon desetljećima trebao provesti u zatvoru.

Nakon intenzivne desetogodišnje pravne bitke u Velikoj Britaniji, McKinnon je usko izbjegao izručenje u SAD, a sada je slobodan govoriti o onome što je pronašao unutar računalnih sustava NASA-e i američke mornarice.

Prije je govorio o točno onome što je otkrio tijekom vremena skeniranja NASA-inih dokumenata i datoteka, ali nikada nije govorio o detaljima onoliko intervjuu za RichPlanet TV-u.

McKinnon tvrdi:

- U zgradi 8 u Johnson Space Centeru u Houstonu, postoji netko čiji je posao rad na slikama sa NLO-ima, budući da se toliko često fotografiraju

- Pronašao je proračunsku tablicu američke ratne mornarice pod nazivom “Nezemaljski časnici”. McKinnon priznaje da se te riječi “mogu interpretirati na različite načine”, ali jedno je sigurno: s obzirom na naziv, znamo da se to ne temelji na ljudima na Zemlji.

- McKinnon kaže da je možda bilo 25 redaka u proračunskoj tablici excel sa činovima časnika i imenima, te da su brodovi imali prefiks “USS” baš kao i američka plovila.

- On tvrdi da postoje dokazi o “materijalnom prijenosu između brodova”, za koje kaže da ih ima “osam do deset”.

McKinnon vjeruje da svi ti dokazi upućuju na činjenicu da SAD posjeduje flotu ratnih brodova u svemiru, što bi moglo predstavljati razlog zašto ga je Bushova uprava toliko željela strpati u zatvor do kraja života.

U dijelovima 2, 3 i 4 (u nastavku), McKinnon proširuje svoje izlaganje na informacije podijeljene u ovom prvom dijelu (i navodi razloge u kojima kaže da ne vjeruje u slijetanje na Mjesec, među ostalim).

Mnogi bi mogli jako brzo proglasiti McKinnona kao čarobnjaka ili lažljivca, ali u ovom intervjuu njegov govor tijela ne sugerira da on to izmišlja; u stvari, tijekom fascinantnog intervjua, njegova je priča izuzetno inteligentna i dosljedna.

Pogledajte intervju (1. dio):
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,