Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » AJATOLAH POZVAO SVE MUSLIMANSKE ZEMLJE U RAT: ‘Ujedinimo se protiv Amerike’

AJATOLAH POZVAO SVE MUSLIMANSKE ZEMLJE U RAT: ‘Ujedinimo se protiv Amerike’

alpert-aliHamnei je kritizirao ameri─Źkog predsjednika Donalda Trumpa zbog izjave u utorak da neke bliskoisto─Źne zemlje “ne bi trajale niti tjedan dana” bez ameri─Źke za┼ítite

“Iranski narod se uspje┼íno odupire nasilni┼ítvu Amerike i ostalih arogantnih sila i nastavit ─çemo odolijevati (…) sve muslimanske zemlje trebale bi biti ujedinjene protiv Amerike i ostalih neprijatelja”, kazao je ajatolah.

Hamnei je kritizirao ameri─Źkog predsjednika Donalda Trumpa zbog izjave u utorak da neke bliskoisto─Źne zemlje “ne bi trajale niti tjedan dana” bez ameri─Źke za┼ítite.

“Takve su opaske za muslimane poni┼żavaju─çe (…) na┼żalost odvija se rat u na┼íoj regiji izme─Ĺu muslimanskih zemalja. Nazadne vlade nekih muslimanskih zemalja bore se protiv drugih zemalja”, kazao je Hamnei.

Iran i Saudijska Arabija indirektno su anga┼żirane u sukobima na Bliskom istoku, utrkuju─çi se za prevlast u regiji, od Iraka do Sirije i od Libanona do Jemena.

Albert Pike (povijesna masonska figura) je bio mason 33. stupnja, mason okultist, Veliki Meštar i kreator masonskog Škotskog reda Reite. On je u pismu još davne 1871. godine Giuseppeu Mazziniju napisao za 3. Svjetski rat:

“Tre─çi svjetski rat mora biti potican iskori┼ítavanjem razlike uzrokovane ÔÇťagenturamaÔÇŁ Iluminata izme─Ĺu politi─Źkih cionista i vo─Ĺa islamskog svijeta. Rat se mora provoditi na takav na─Źin da ─çe islam (muslimanski arapski svijet) i politi─Źki Cionizam (dr┼żava Izrael, Amerika, Velika Britanija…) me─Ĺusobno uni┼ítiti jedni druge.

U me─Ĺuvremenu ─çe drugi narodi, jo┼í jednom biti podijeljeni po tom pitanju i biti ─çe prisiljeni boriti se do to─Źke potpune fizi─Źke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti …

Mi ─çemo pustiti nihiliste i ateiste, i mi ─çemo izazvati te┼íku socijalnu kataklizmu koja ─çe u svom svojem u┼żasu jasno pokazati narodima u─Źinak apsolutnog ateizma, porijeklo divlja┼ítva i istinskog krvavog previranja.”
 
(vecernji.hr)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,