Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » AJATOLAH POZVAO SVE MUSLIMANSKE ZEMLJE U RAT: ‘Ujedinimo se protiv Amerike’

AJATOLAH POZVAO SVE MUSLIMANSKE ZEMLJE U RAT: ‘Ujedinimo se protiv Amerike’

alpert-aliHamnei je kritizirao američkog predsjednika Donalda Trumpa zbog izjave u utorak da neke bliskoistočne zemlje “ne bi trajale niti tjedan dana” bez američke zaštite

“Iranski narod se uspješno odupire nasilništvu Amerike i ostalih arogantnih sila i nastavit ćemo odolijevati (…) sve muslimanske zemlje trebale bi biti ujedinjene protiv Amerike i ostalih neprijatelja”, kazao je ajatolah.

Hamnei je kritizirao američkog predsjednika Donalda Trumpa zbog izjave u utorak da neke bliskoistočne zemlje “ne bi trajale niti tjedan dana” bez američke zaštite.

“Takve su opaske za muslimane ponižavajuće (…) nažalost odvija se rat u našoj regiji između muslimanskih zemalja. Nazadne vlade nekih muslimanskih zemalja bore se protiv drugih zemalja”, kazao je Hamnei.

Iran i Saudijska Arabija indirektno su angažirane u sukobima na Bliskom istoku, utrkujući se za prevlast u regiji, od Iraka do Sirije i od Libanona do Jemena.

Albert Pike (povijesna masonska figura) je bio mason 33. stupnja, mason okultist, Veliki Meštar i kreator masonskog Škotskog reda Reite. On je u pismu još davne 1871. godine Giuseppeu Mazziniju napisao za 3. Svjetski rat:

“Treći svjetski rat mora biti potican iskorištavanjem razlike uzrokovane “agenturama” Iluminata između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat se mora provoditi na takav način da će islam (muslimanski arapski svijet) i politički Cionizam (država Izrael, Amerika, Velika Britanija…) međusobno uništiti jedni druge.

U međuvremenu će drugi narodi, još jednom biti podijeljeni po tom pitanju i biti će prisiljeni boriti se do točke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti …

Mi ćemo pustiti nihiliste i ateiste, i mi ćemo izazvati tešku socijalnu kataklizmu koja će u svom svojem užasu jasno pokazati narodima učinak apsolutnog ateizma, porijeklo divljaštva i istinskog krvavog previranja.”
 
(vecernji.hr)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,