Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » ŠOKANTAN VIDEO PROCURIO U JAVNOST: Američki general razotkrio strašan plan za napad Sirije i započinjanje 3. Svjetskog rata

ŠOKANTAN VIDEO PROCURIO U JAVNOST: Američki general razotkrio strašan plan za napad Sirije i započinjanje 3. Svjetskog rata

clark-irakTrump se htio povući iz Sirije, ali to ne ide kako on kaže već kako kaže “Duboka država” koja ima plan da započne 3. Svjetski rat

Američki general Wesley Clark tvrdi da je američka vlada dugo planirala srušiti sirijskog predsjednika Bashar al-Assada i započeti 3. Svjetski rat.

Prema generalu Clarku, kada je radio u Pentagonu, vidio je dopis koji opisuje kako SAD planira napasti sedam zemalja u pet godina, počevši od Iraka, potom i Sirije, Libanona, Libije, Somalije, Sudana i napokon Irana.

Također je tvrdio da je ISIS bio stvoren od strane Obamine administracije, sa Hillary Clinton i “Dubokom državom” koji su pomogli orkestrirati napade pod “lažnim zastavama” u regiji, sve kako bi opravdali eventualnu invaziju na Siriju.
 

 
Transkript njegovog intervjua:

“Zato što sam došao u Pentagon odmah nakon 11. rujna. Oko deset dana nakon 11. rujna prošao sam kroz Pentagon i vidio sam tajnika Rumsfelda i zamjenika tajnika Wolfowitza.

Otišao sam dolje samo da bih pozdravio neke ljude u Zajedničkom stožeru koji su nekoć radili za mene, i jedan od generala me pozvao k sebi.

Rekao je: “Gospodine, morate doći i razgovarati sa mnom na kratko.”

Rekao sam: “Pa, previše ste zauzeti”. Rekao je “Ne, ne. Donijeli smo odluku o ratu u Iraku.” Ovo se dogodilo 20. rujna.

Rekao sam: “Idemo u rat sa Irakom? Zašto?”

Rekao je, “Ne znam.” Rekao je, “Pretpostavljam da ne znaju što dalje učiniti.”

Rekao sam, “Jesu li pronašli neke informacije povezujući Sadama sa al-Qaedom?”

Rekao je, “Ne, ne. Ništa novo na tom planu. Upravo su odlučili otići u rat sa Irakom.”

Rekao je: “Valjda kao da ne znamo što učiniti s teroristima, ali imamo dobru vojsku i možemo preuzeti vlade. Mislim da je jedini alat koji imate čekić, a svaki problem mora izgledati kao nokat.”

Zato sam se vratio i posjetio ga nekoliko tjedana kasnije, i tada smo bombardirali Afganistan. Rekao sam: “Hoćemo li još uvijek ići u rat sa Irakom?”

On je rekao: “Oh, gore od toga.”

Posegnuo je preko svog stola. Podigao je papir i rekao: “Upravo sam to dobio sa vrha – što znači ureda tajnika obrane – “danas”.

Nastavio je: “Ovo je dopis koji opisuje kako ćemo izvesti napade na sedam zemalja u pet godina, počevši od Iraka, a potom i Sirije, Libanona, Libije, Somalije, Sudana i završavajući na Iranu. “

Rekao sam: “Je li to klasificirano kao tajna?”

Rekao je, “Da, gospodine.”

Rekao sam, “Pa, nemojte mi to pokazivati.”

I vidio sam ga prije godinu dana i rekao mu: “Sjećate li se toga?”

Rekao je: “Gospodine, nisam vam pokazao taj dopis! Nisam vam pokazao! “
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,