Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » SUDSKA ODLUKA POTVRDILA: Gardasil cjepivo ubija ljude! Pa gdje je taj prigovor javnosti?

SUDSKA ODLUKA POTVRDILA: Gardasil cjepivo ubija ljude! Pa gdje je taj prigovor javnosti?

gardasil-cjepivoNeka Bog blagoslovi obitelj Tarsell, koja se borila protiv američke Vlade osam dugih godina da bi dokazali da je Gardasil cjepivo ubilo njihovu kćer

Tarsellova 21-godišnja kći Christina Richelle “umrla je od aritmije inducirane autoimunim odgovorom” na Gardasil – HPV cjepivo kojeg je primila samo nekoliko dana prije njezine smrti.

Konačnu odluku je potvrdio Odjel za zdravstvo i ljudske usluge: Merckov Gardasil cjepivo uzrokuje autoimune probleme koji uzrokuju iznenadnu debilitiranost i/ili smrt.

Da je mladu djevojku ubio manijak ili terorist sa puškom AR-15, tada bi takve vijesti bile po svim medijima i organizirao se protest u Washingtonu. Budući da je ova mlada žena “ubijena” sa cjepivom, cijela priča je pometena ispod tepiha.

Bez obzira na to, Gardasil cjepivo je odgovorano za završetak života 271 mladih žena do danas, a 57.520 zdravstvenih komplikacija nuspojava je zabilježeno od strane sustava “Vaccine Adverse Events Reporting System” do danas.

Da je 271 mlada osoba umrla u školskim pucnjavama, vijest bi bila neprestano spominjana u mainstream medijima da se zabrani oružje. Što je postignuto da se zabrani Gardasil – pravi suvremeni napad oružjem?

Tarsellov slučaj u početku je preuzeo Vakcinacijski sud, koji ima sustav nadoknade štete od nuspojava cijepljenja utemeljen kako bi nadoknadio obiteljima štetu uzrokovanu nuspojavama cjepiva.

Proizvođači cjepiva plaćaju porez ovom sustavu za svako cjepivo koje prodaju. Ovaj novac (trošak poslovanja) koristi se za isplatu štete obiteljima koje mogu medicinski dokazati da su oštećene cjepivom.

Ovaj sustav štiti proizvođače cjepiva da budu tuženi, osiguravajući da cjepiva i dalje budu proizvedena za “dobrobit svih”.

U početku je sudac Vakcijacijskog suda rekao da gospođa Tarsell nije uvjerljivo prikazala “osnovnu tvrdnju da je Christina doživjela aritmiju zbog doze HPV cjepiva”.

Sudac je izjavio da “Bez ovog suda, tvrdnja gospođe Tarsell ne bi mogla biti podnijeta.”

Dokumenti su dokazali su Christinajeva aritmija nije bila prisutna sve dok nije primila cjepivo Gardasil. Sudac je umjesto toga utemeljio svoju odluku o mogućnosti da je Christinina aritmija bila prisutna i prije nego što je otkrivena, iako je njezina medicinska dokumentacija govorila drugačije.

Iako se aritmija pojavila nakon primanja cjepiva Gardasil, sudac je tvrdio da je njena aritmija bila uzrokovana iz “nepoznatog” izvora.

Tarselovi su tada prenijeli svoj slučaj izravno u Odjel za zdravstvo i ljudske usluge, a nakon osam godina borbe, dobili su 22 stranica presude sutkinje Mary Ellen Coster Williams. Presuda je proglasila da je pristup Suca Vakcinacijskog suda bio nestručan te da je “postavio pretjerano opterećenje na dokaze”.

Sada kada je sud potvrdio da Gardasil cjepivo ubija ljude, gdje je nacionalni medijski prijenos u medijima? Gdje je javni prigovor? (NaturalNews)

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,