Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Poznati glumac James Woods bacio ‘bombu istine’ i razotkrio na Twitteru: ‘Obama je musliman’

Poznati glumac James Woods bacio ‘bombu istine’ i razotkrio na Twitteru: ‘Obama je musliman’

obama-muslimanUkoliko niste znali, James Woods trenutno slovi kao najinteligentniji Hollywoodski glumac sa koeficijentom inteligencije od 180

Glumac James Woods je objavio na Twitteru još jednu neobjašnjivu stvar o Barack Hussein Obami, potvrdivši svojim sljedbenicima da je Obama – sin muslimana koji je pohađao islamsku školu u Indoneziji, koji je citirao iz Kurana i posjećivao džamije tijekom svog predsjedanja – zapravo Musliman.

“On je musliman” – napisao je Woods.

“On to može zanijekati, njegovi apologeti u medijima mogu to opovrgnuti, i njegovi glasnogovornici mogu promicati pripovijest da je kršćanin. To je paket laži. Obama je musliman i tamo se nalazi njegova odanost. Uvijek je bio. Uvijek će i biti.”

Izjava se dalje nastavlja na Twitteru: “Obama je usmjerio porezne inspekcije na kršćanske crkve i konzervativne dobrotvorne organizacije, te je naredio da se istrage o Hezbollahu zaustave. Razmislite o tome.”

Što se tiče komentara o Hezbollahu, James Woods, zvijezda filmova poput “Once Upon a Time in America,” “Ghosts of Mississippi,” “Salvador,” “The Onion Field” i “John Q”, se nadovezao na Obaminu odluku dok je bio predsjednik da prekine istragu povezanu sa Hezbollahovom trgovinom drogom i oružjem, kao i trgovinom ljudima.
 

 
Obrazovan u radikalnoj skupini Wahhabi madrassa u Indoneziji, Barack Hussein Obama, sin muslimanskog oca, i dalje poriče svoju muslimansku vjeru, unatoč činjenici da je citirao poglavlja iz Kurana za vrijeme svog predsjedanja, posjećivao džamije i stvorio ISIS sa Saudijskom Arabijom.

Međutim, na putu svoje karijere je ostavio tragove o svojoj tajnoj vjeri, te se lažno predstavljao islamskim pristašama koji ga obožavaju i koji mu zahvaljuju na njegovoj podršci unatoč lažnoj usmenoj usluzi koju pokazuje kršćanima.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , ,