Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE » ZNANOST NA KOLJENIMA: ‘Vanzemaljske’ mumije iz Perua imaju ljudske kromosome, ali ne i anatomiju

ZNANOST NA KOLJENIMA: ‘Vanzemaljske’ mumije iz Perua imaju ljudske kromosome, ali ne i anatomiju

mumija-peruRuski istraživači su analizirali uzorke tkiva jednog od tajanstvenih vanzemaljskih stvorenja otkrivenog u Peruu prošle godine

Mumija, s izduženom lubanjom i samo tri prsta, šokirala je ufologe od svog otkrića do danas.

Preliminarna analiza uzoraka tkiva pokazala je da je mumija pronađena u grobu pokraj Nazca linija u Peruu i nazvana Maria, “humanoidno biće” sa 23 para kromosoma – koji su do sada pokazani da sliče ljudskim kromosomima.

Nalazi datiraju u razdoblju oko 5. stoljeća, skoro jedno puno tisućljeća prije nego što su Europljani otkrili Ameriku.

Profesor Nacionalnog istraživačkog sveučilišta u Petrogradu, Konstantin Korotkov i Natalya Zaloznaya, radiolog i specijalist računalne tomografije na Institutu za međunarodne biološke sustave, prikupili su uzorke tkiva u Peruu i donijeli ih u Sankt Peterburg radi analize.

Korotkov vjeruje da bi Maria mogla biti predstavnik jedne određene rase koja se razvila mnogo ranije nego što smo se mi razvili, “možda tisućama godina ranije” – rekao je. Profesor je pretpostavio da je ova rasa nestala zbog poplave ili udara kometa.

Tim sada želi saznati kako sastav i kompozicija Marie sliči onim ljudima u Južnoj Americi, Africi ili drugdje. “Trenutno radimo detaljnu analizu kako bismo vidjeli da li se položaj svih kromosoma, svih aminokiselina, podudara s našim” – rekao je Korotkov za Mir 24.

X-zrake i računalna tomografija pokazali su da Maria ima vrlo različitu strukturu rebara nego kod ljudi. Pregršt polukružnih rebra koji štite unutarnje organe stvorenja, nalikuju ljudskim.

“Jasno vidimo konture traheje i bronha, srca i njegovih komora, možemo vidjeti i oblik ventila, također možemo vidjeti jasne obrise dijafragme, jetre i slezene”, objašnjava Zaloznaya.

Znanstvenici su također otkrili da je Maria bila balzamirana u kadmij kloridnom bijelom prahu, čiji je antibakterijski učinak očuvao Mariu do danas.

Istraživači sada blisko surađuju sa njihovim peruanskim kolegama kako bi nastavili dešifrirati genom i razbijati njezin DNK kod, piše Mir 24.

Čak se i nadaju da će jednog dana uvjeriti vlasti da donesu mumiju u Rusiju.

Osim Marie, profesor Korotkov je svjedočio još četiri mumije u Peruu, koji su bili muškarci sa DNA od 23 parova kromosoma, poput nas. Međutim, “oni se pojavljuju kao ljudi, ali to nisu. Njihova anatomska struktura je drugačija”, kaže Korotkov.

“Mogli bi biti izvanzemaljci ili bio roboti”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,