Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » FOX NEWS: Američki muškarci su sve manje muškarci, a sve više ugrožena vrsta

FOX NEWS: Američki muškarci su sve manje muškarci, a sve više ugrožena vrsta

foks-newsAmerička novinska agencija Fox News priopćila je kako su se Sjedinjene Države suočile sa “pravom muškom krizom”

U novoj emisiji, posvećenoj američkim muškarcima, ovaj TV kanal je naveo statistiku koja pokazuje da su u SAD pripadnici “jačeg spola” počeli u svemu ustupati ženama.

Čak i da se – zbog smanjenja koncentracije testosterona u tijelu – fiziološki mijenjaju.

Utjecajna i gledana američka televizija je upozorila i na visoki nivo samoubojstava među muškarcima srednjih godina, kao i na činjenicu da mladići demonstriraju slabe rezultate u učenju i studiranju, da su sve opsjednutiji videoigrama i da tonu u alkohol i narkotike, da krše zakone i oni postaju glavni protagonisti masovnih ubojstava.

Fox News je podsjetio sunarodnjake i da američke žene u prosjeku žive pet godina duže od muškaraca

Voditelj emisije o ugroženosti muškaraca u Americi – Tucker Carlson – dalje je otkrio:

“U New Hampshireu – u jednoj od država koje su najviše stradale od krize izazvane korištenjem opijata – muškarci čine 73 posto onih koji umiru od predoziranja. Čak i 77 posto svih samoubojica u Sjedinjenim Državama su – muškarci. I preko 90 posto svih zatvorenika su – muškarci.”

Carlson je vjerojatno više uplašio svoje sunarodnjake pokazujući fiziološke promjene na američkim muškarcima:

Broj spermija u ejakulatu je manji za 60 posto nego što je bio 70-ih godina prošlog stoljeća, a znanstvenici ne mogu objasniti zbog čega se to dogodilo.

Razina testosterona kod naših muškaraca također je naglo pala. Kod prosječnog 40-godišnjeg muškarca, razina testosterona bila je 2017. 30 posto niža od prosječnog 40-godišnjeg muškarca 1987. godine.”

Fox News je svemu ovome dodao: “Kao da stvari ne stoje ovako, u SAD svi i dalje govore o problemima žena, a nitko i ne obraća pozornost na kritične promjene koje se događaju sa muškarcima”.
 
(fakti.org)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,