Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA: ŽENA ISPITANA OD STRANE POLICIJE I STRPANA U ZATVOR ZBOG OBJAVLJIVANJA VICA O ISIS-U

ŠVEDSKA: ŽENA ISPITANA OD STRANE POLICIJE I STRPANA U ZATVOR ZBOG OBJAVLJIVANJA VICA O ISIS-U

svedska-medijiOvaj kriminalac se suočava sa dvije godine zatvora nakon što su vlasti poduprle potporu “multikulturalnosti”

Ženu u Švedskoj ispitivala je policija, uzela DNA i kasnije je bila zatočena u zatvoru zbog “zločina” u kojem je na Facebooku dijelila šalu (meme) o Islamu, tj. kako ona kaže ISIS-u, piše Infowars.

32-godišnja žena iz Göteborga privukla je pozornost vlasti nakon što je objavila sliku, koja prikazuje muslimanskog muškarca kojem je uklonjen mozak, a zatim glava umotana na islamski način.

Dok se meme može smatrati uvredljivim, ono što se sljedeće dogodilo bilo je doista orvelovski.

Novinar je upozorio policiju na taj post da se žena izrazila “na prijeteći način” prema zaštićenoj skupini. Novinar je proslijedio pojedinosti o identitetu žene i mjestu prebivališta.

Žena je tada zatražena da posjeti policijsku postaju u Göteborgu, gdje je uzet njezin DNA i upisana u kriminalnu bazu podataka.

Žena se žalosno ispričala za tu objavu na Facebooku tvrdeći da je šala (meme, objava) bila usmjerena na članove ISIS-a, tvrdeći da je njezin najbolji prijatelj musliman i da je tada bila bolesna i imala groznicu kad je objavila sliku.

To nije zadovoljilo vlasti, koje su je nastavile ispitivati​o njezinom stavu o švedskom “multikulturalnom društvu” i da li ima “nešto protiv muslimana”. Žena je inzistirala da je protiv Islamske države, a ne pojedinačnih muslimana.

Međutim, tužiteljica grada Göteborga Sara Toreskog odlučila je nastaviti sa optužbama za govor mržnje, a žena se suočava sa dvije godine zatvora.

Kao što smo iscrpno dokumentirali, Švedska je autoritarna zemlja koja progoni ljude zbog satire i govora istine.

Prošle je godine sedamdesetogodišnja žena iz Švedske progonjena zbog govora mržnje rekavši da su migranti zapalili automobile, što se zapravo događa cijelo vrijeme u Švedskoj.

Švedski policajac Peter Springare također je pod istragom zbog samog zapažanja da su “prekršitelji stranog porijekla” u velikoj mjeri odgovorni za problem velikog porasta silovanja u zemlji.

Prošle godine, Švedska je stavila YouTube zvijezdu PewDiePie, njihovu najveću zvijezdu nakon grupe Abba i kompanije Ikea, na službenu listu mržnje.

Ljevičarska skupina u zemlji prikuplja postove sa društvenih medija i pokušava pronaći autore “misaonih zločina”.

Grupa je uglavnom uspješna u otkrivanju starijih ljudi koji navodno “potiču mržnju” na društvenim medijima.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,